Izaberi VRATA i saznaj sta te ocekuje DO KRAJA GODINE!

Izaberi VRATA i saznaj sta te ocekuje DO KRAJA GODINE!

15. studenoga 2022. 0 By Maja

VRATA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u dobro, ali kojoj se nije uvijek dobro vracalo. Mnogo puta je tebe zivot kaznjavao , mada ti nikada nikome nisi cak lose ni pomislio. Iza tebe su teska vremena u kojima si morao da pokazes i strpljenje i snagu. Osoba si koja uprkos svim zivotnim padovima nikada nije prestala da sanja, i koja se je za te snove uvijek borila. Mozda bi neko na tvom mjestu do sada odustao, ali ne ti.

Ti znas sto zelis, i ne plasis se da pokusas to i da ostvaris.

Ova godina je bila turbulentna i nije ti uvijek srecu donosila. Ali, kraj iste tebi donosi srecu kakvu si ti i zasluzio. Nece se sve promjeniti preko noci, ali tebi ce sreca biti naklonjena i ti ces poceti da ostvarujes svoje snove korak po korak. Osoba si koja se je uvijek borila za sebe i napokon ce tvoja borba za srecom da se isplati. Pred tobom su velike zivotne promjene koje ce ti omoguciti da ostvaris svoje snove do kojih ti je najvise stalo.

 

VRATA BROJ 2

Ljubav je tebi bila i ostala najpreca u zivotu. Mada ti ljubavna sreca nije uvijek bila naklonjena, ti si vjerovao da ce ona tebe kad tad da pogleda. Razocarenja jesu iza tebe, ali tvoja nada da ces upoznati svoju srodnu dusu nikada se nije gasila. Bez ljubavi ne zelis da zivis, jer ona tebi daje snagu da uvijek  nastavis dalje.

Iza tebe su teski trenuci koji su ti donosili suze, ali ti si se nadao i sanjao o velikoj ljubavi.

Do kraja godine upravo ona ce da se desi. Pred tobom je susret kakvog si uvijek zamisljao, jer ti ces do kraja godine da upoznas svoju srodnu dusu. Pred tobom je susret sa ljubavi tvog zivota, i ti ces sami za veliku srecu sa tom osobom znati. Suze i razocarenja pripadaju proslosti, jer tebi novi susret donosi novi ljepsi pocetak.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2