Naizgled hrabar i opasan, U DUSI SLAB i NEZAN, imace turbulente situacije…

Naizgled hrabar i opasan, U DUSI SLAB i NEZAN, imace turbulente situacije…

15. studenoga 2022. 0 By Lala

Ljubav

Dok blistate i budete briljirali na  poslovnom polju, vreme je da se osvrnete na one druge strane.Na  jednom odlicni i jako zadovoljni, na drugom zivotnom polju cete biti tako slabi i nejaki. Vi koji uvek odajete utisak opasnog i hrabrog, u dusi cete biti  nezni i slabi. Moze se reci i nedovoljno jaki da se  oduprete  nekim zeljama srca, i koracima koje morate uciniti.

Moracete da krenete za ciljem i da se okrenete  u boljem smeru. Vasa emotivna veza je bila i ostala u proslosti sa svim svojim  lepim i losim trenucima. Ostala je iza vas i sada se borite da je savladate. Onu koja vas je povredila jos ste ostavili u srcu i u mislima. Nije vas zasluzila, a vi je jos uvek dozivate.

Vreme je da se zaljubite ponovo, a vi se osecate zarobljeni u senci prosle ljubavi. I ne slutite da ce do kraja meseca da sretnete nekog ko ce biti vasa nova ljubav.  Desice se slucajno i spontano i bez reci i udvaranja.Samo ce dva para ociju da pricaju pricu o ljubavi koja se rodila u trenutku kada su se oci srele.

Dok skontate sta se zbilo, bez dubljeg upoznavanja, vase ce srce da zaigra  igru ljubavi. Bice to jedna nezna i nesebicna ljubav za kakvu ste mislili da ne postoji.Cak cete otkriti i dubine svoje nezne duse,  a da ste mislili da ste samo jedan opasan i hrabar lav. Ne samo u zivotnim situacijama, nego i u dusi. Valda ce nova ljubav da od vas ucini nezno jagnje zeljno ljubavi.

Zdravlje

Vase zdravlje je zadovoljavajuce.  Malo vise vremena nadjite za vise prostora i vremena na otvorenom. Ne volite zatvoren prostor, pa gledajte da nadjete malo vise vremena  za prirodno i domace okruzenje.

 

Stranice: 1 2