Rak VOLI i DOKAZUJE,Lav PRIZNAJE svoje GRESKE,a ovaj znak ce biti OCAJAN OD TUGE!

Rak VOLI i DOKAZUJE,Lav PRIZNAJE svoje GRESKE,a ovaj znak ce biti OCAJAN OD TUGE!

15. studenoga 2023. 0 By Maja

RAK

Vi ste zodijak kojeg svako samo moze pozeljeti da ima za partnera. Vi ste jedna emotivna dobra dusa koja uvijek pokusava da u ljubavi samo sretna bude. Ali ono sto vama mnogo vise znaci je sreca voljene osobe koja vam  znaci sve u zivotu.

Za svog partnera vi bute ucinili sve, jer vasa ljubav je tako jaka i iskrena da se ne moze porediti ni sa jednom drugom. Jako vam je bitno da u vasoj vezi vladaju sreca i harmonija, ali i poneka nesuglasica zna da zaluta u vasu vezu.

Nista sto vi sa voljenim bicem ne mozete rijesiti. U zadnje vrijeme vi ste imali mnogo problema ali na svojoj strani ste imali voljenu osobu koja vam je uvijek samo velika podrska bila. To je ljubav kakvu bi neko rado da ima, ali takvu ljubav ne moze imati svako. Koliko se vi zauzimate za ljubav, toliko to cini i vas partner.Koliko vama to sve znaci, vi cete voljenom bicu dokazati.

Pored toga sto volite iskreno, vi ste i zahvalni na podrsci koju ste imali od voljene osobe. Pred vama je period u koje cete svom partneru dokazati koliko vam znaci. Jednu veliku vi cete da mu ostvarite kao znak vase ljubavi. Vi volite iskreno ali to uvijek i dokazujete. Vasa ljubav je uvijek bila posebna, iskrena, onakva kakvu neko uvijek zeli na svojoj strani. Ali vi uvijek volite samo jednu osobu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2