SRIJEDA ce biti dan za uzivanje nekima, dok ce Skorpiji biti los dan…

SRIJEDA ce biti dan za uzivanje nekima, dok ce Skorpiji biti los dan…

15. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se snasli  u necemu, ali cete morati jos da mislite. Nesto vam je krenulo, ali morate mnogo truda uloziti da bi tako i ostalo. Od vas se ceka da postanete mnogo ozbiljniji i vredniji , kako bi ovaj dan doneo nesto posebno lepo.

 

BIK

Nece vam ici bas kako treba ali morate da  saberete snagu. Vreme je da se  odlucite i krenete za boljim  okolnostima i situacijama. Od vas se ceka da danas pokrenete nesto novo, i tako sebi obezbedite povoljne okolnosti da vam danas bude bolje.

 

BLIZANCI

Vasa je ljubav iznad svega i vreme je da se srede  neke stvari. Zato cete da danas ucinite  jedan veliki korak koji vas vodi  napred. Morate da otvorite jednu  temu koju do sada niste otvarali. Ne bojite se reacije, vi se borite kakva god da bude.

 

RAK

Od vase volje zavisi sta cete danas i kako cete se postaviti. Jednoj biste osobi svasta rekli, ali vas sprecava vase lepo ponasanje.Kao i uvek, strpljen ce biti spasen, pa je bolje da se i sada suzdrzite.

 

LAV

Sve vam je smesano i zamrseno, ali cete se ipak nekako snaci. Verujte da ce se sve kockice da sloze i da ce sve doci na svoje mesto. Vreme je da verujete da postoje moguca resenja  i da ce sve da bude bolje od danas.

 

DEVICA

Zasto se trudite da sakrijete bas sve i sto vas boli i sto vas ne boli. Ponasate se kao da ste div, a na izmaku ste snaga. Zasto vas vas partner  ne razume, pa ste se uortacili sa svim nedacama?Prihvatili ste ih kao borac.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2