SRIJEDA ce biti dan za uzivanje nekima, dok ce Skorpiji biti los dan…

SRIJEDA ce biti dan za uzivanje nekima, dok ce Skorpiji biti los dan…

15. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Da ste malo hladniji prema svima, to jeste. Ali prema partneru ne mozete biti ni hladni, niti ravnodusni. Ako se tako ponasate prema njemu, onda nemate ljubavi.Danas jer dan da saberete emocije.

 

SKORPIJA

Pred vama jedan u nizu od onih losih dana. Bice to dan kada vas hvata bezvolja i nemate snage da se borite. Danas ce vam vise nego ikada trebati podrska partnera. Nju ste izgubili, a mogli ste je imati  i dalje, bas kao sto ste je uvek imali!

 

STRELAC

Ovih ste dana  pod uticajem zelje da budete blize jednoj ribi.  Vi za korak blize, ona za korak dalje i nikako da joj se bas priblizite.Danas cete imati sansu koja ce vam se ukazati i slucajno i spontano. Ovo ce biti vas srecan dan, a vi srecnik zodijak!

 

JARAC

Zelite  da osvojite jednu  vodoliju, a ona vam stalno izmakne. Danas nemojte da dozvolite da vam izmakne.Pridjite joj bez ustezanja i ne  dajte da vam promaknu njeni zbunjeni pogledi. I ona se zaljubila u vas, ali se plasi da prizna.

 

VODOLIJA

Jarac vas gleda sa velikim obozavanjem, kao i vi njega.Vreme je da budete mnogo odlucniji i vi njemu pokazete da i vi njega simpatisete.  Vreme je da se spojite u ljubavi i to jednim slucajnim susretom.

 

RIBE

Od vas se ceka  da prihvatite jednog strelca jer i on va voli. Ovaj dan ce biti dan za uzivanje jer cete shvatiti da ste obostrano zaljubljeni. Tek cete shvatiti da nema nista lepse od uzvracenih osecanja.

Stranice: 1 2