Izaberi LEDENI CVIJET i saznaj da li ces DO KRAJA GODINE USPJETI da OSVOJIS SRCE osobe do koje ti je STALO!

Izaberi LEDENI CVIJET i saznaj da li ces DO KRAJA GODINE USPJETI da OSVOJIS SRCE osobe do koje ti je STALO!

16. studenoga 2022. 0 By Maja

LEDENI CVIJET BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u veliku ljubav. Mada tebi ljubavna sreca nije uvijek bila naklonjena, nikada nisi prestao da se nadas da ce ona da pokuca na tvoja vrata. Za ljubav zivis, shodno tome nikada neces prestati da se nadas ljubavnoj sreci. Ti si osoba velike duse koja je uvijek cinila sve za osobu koju zavoli.

Nazalost tvoja dobrota nije bila cijenjena, naprotiv tvoje dobro srce je samo bilo koristeno.

Mnogo razocarenja i tuge je iza tebe, ali ti nikada nisi prestao da se nadas svojoj sreci. Postoji jedna osoba koja je ukrala tvoje srce, ali nisi imao hrabrosti da joj to ikada priznas. To je neko koga ti dugo vremena poznajes, ali tvoja osjecanja prema toj osobi su se promjenila.

Ludo si zaljubljen, ali tu tajnu cuvas za sebe. Nazalost osoba koja je ukrala tvoje srce tvoja osjecanja nece uzvratiti. Mada si samo iskrenu srecu zasluzio, ljubavna sreca ti ni ovog puta nece biti naklonjena.

Svoja osjecanja ces priznati, i mada si toj osobi mnogo drag, ljubav se nece desiti.

Nazalost cvijet kojeg si izabrao sluti velikom razocarenju koje ce ti slomiti srce. Ali kao sto ni do sada nisi prestao da se nadas sreci, tako neces uciniti ni u buducnosti. Tebi sreca sa tom osobom nije sudjena, ali sudbina ima svoje puteve i nikada ne znas kada ce u tvoj zivot dovesti tvoju srodnu dusu. Pred tobom jeste razocarenje, ali ono nece moci da unisti tvoju vjeru u veliku ljubav. Uvijek si se nadao sreci i tako ce i ostati. Ti ces svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu tek da upoznas.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2