Izaberi LEDENI CVIJET i saznaj da li ces DO KRAJA GODINE USPJETI da OSVOJIS SRCE osobe do koje ti je STALO!

Izaberi LEDENI CVIJET i saznaj da li ces DO KRAJA GODINE USPJETI da OSVOJIS SRCE osobe do koje ti je STALO!

16. studenoga 2022. 0 By Maja

LEDENI CVIJET BROJ 2

Mada je tebi ljubavna sreca okretala ledja, ti nikada nisi prestao da se nadas da ce ti krenuti na bolje. U ljubav si uvijek vjerovao jer ona je tvoja zivotna vodilja. Mnogo razocarenja je iza tebe, ali ponovo si zaljubljen i nadas se svojoj velikoj sreci.

Osoba koja je osvojila tvoje srce ce do kraja godine i da bude na tvojoj strani.

Pred tobom je jedan novi ljubavni pocetak koji ce ti samo veliku srecu donijeti. Mnogo toga ce se u tvom zivotu promjeniti ali na srecu samo na bolje. Pred tobom je ljubav kojoj si se uvijek nadao jer sa osobom koja ti tako mnogo znaci ti ces postici mnogo u svom zivotu.

 

LEDENI CVIJET BROJ 3

Kada je ljubav u pitanju postoji samo jedna osoba kojoj bi poklonio svoje srce. Vec dugo si u tu osobu zaljubljen jer to je neko koga poznajes dugo  i koga smatras svojom srodnom dusom. Mnogo toga ste prosli zajedno, ali da tu osobu potajn volis niko ne zna.

Ali do kraja godine sve ce da se promjeni jer pred tobom je novi pocetak sa osobom koja ti znaci mnogo.

Ljubavna sreca ce tebe pogledati jer tvoja ljubav ce biti uzvracena. Pred tobom je velika ljubavna sreca koja ce cijeli tvoj zivot iz korijena na bolje da promjeni. Pred tobom su desavanja koja ce ti samo veliku srecu donijeti.

Stranice: 1 2