Izaberi srce,saznaj istinu o svom ljubavnom zivotu:Da li si svoje srce dao pogresnoj osobi?

Izaberi srce,saznaj istinu o svom ljubavnom zivotu:Da li si svoje srce dao pogresnoj osobi?

16. studenoga 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SRCE BROJ 1:

Vi koji ste izabrali sliku srce pod rednim brojem jedan, izabrali ste srce jako crvene boje.

Sama slika , svojom bojom govori o jakoj i velikoj ljubavi, koja se pocela raspadati. Vasa ljubav je bila velika prica. Ona velika, luda i nestvarna, ljubav koja se desava samo jednom ili nijednom. Vasa ljubav je velika, ona fatalna,  koja se desi jednom ili nijednom.

Trebate se smatrati velikim srecnikom sto vam se uopste desila. Takve lude i neverovatno lepe i velike ljubavi, desavaju se samo retkima.

Ne cesto i ne svima. Retki su oni kojima se pruzi prilika da se tako ludo zaljube i da zavole u sekundi, ludom, najludjom ljubavlju koja se ne meri nicim.  Vama se desila, zavoleli ste kao ludjak i volite i sada.Vas problem je u vama sto brzo volite a partner se plasi te ludjacke snage vase ljubavi.On vas zeli bolje upoznati, zeli da idete korak po korak i dan po dan.

Zeli da se vremenom upoznate dobro, u svim raspolozenjima i svim neraspolozenjima. Zeli da se druzite, da se volite bez opterecena, bez pritiska i bez nekih pravila. Vas partner zeli da se nicim ne ogranicavate, da svoju ljubav ne podredjujete nekim pravlima i zakonima.

Zelite trajnu i stabilnu ljubav, koja ce biti uverenje da vam se smesi lepa buducnost i da nema prepreke medju vama.  Vi malo vise brzate, kao da zurite i kao da se bojite da se nesto ne desi.Ako ce se desiti lose, desice se i to necete movci izbeci. Zato, ne kvarite sebi srecu onim sta ce biti sutra. Partner ima cvrste emocije ali se plasi vas. Vi nekako zurite, brzate, i on se plasi da vasa osecanja ne sagore, jer ste intezivni i srcani. Ako budete razumno voleli, srce ce vam biti okovano ljubavlju a ne ledom. Izbor je u vasem nacinu i pameti…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2