Kome SRECA, kome TUGA,ovoga CETVRTKA, dok  nekima slede iznenadjenja?!

Kome SRECA, kome TUGA,ovoga CETVRTKA, dok nekima slede iznenadjenja?!

16. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se radujete novom danu, a vi ste nekako bezvoljni.Ko vam je doprineo da ste tako  loseg raspolozenja? Samo  od vas zavisi sta cete dalje i kao da prebrodite ovaj dan. Svakako ga ne mozete zaobici.

 

BIK

Postali ste onako opusteni, loseg raspolozenja, kako dugo niste bili. Moracete malo drugacije da vladate i da se nosite sa losom pozicijom. Ako zelite da izadjete iz nje, od vas se ceka  da se trgnete.

 

BLIZANCI

Sta cete se truditi da vas krene i kako mislite da  izadjete iz novcanih briga? Od vas se ceka da pokazete snagu i volju i vreme je da se trgnete. Nemoj da se zakopavate dublje u probleme,vec se potrudite na sve moguce nacine da ih polako resavate.

 

RAK

Vasa ce tuga biti ocigledna ovoga dana, pa nema vam se sta prigovoriti.Vi znate razlog svoje tuge, a znaju ga i svi iz vase okoline. Trudili ste se da je sajrijete od svih, ovih dana, ali danas ce vas stici sve!i

 

LAV

Vase ljubavi se uvek svadjaju na kraju, ma koliko vi da popustite. Mozda u momentu zaigra vas inat a da niste svesni? Partner ce se zaigrati  i biti mogo uporniji da vam pokaze da ste pogresili u proceni.

 

DEVICA

Ne znate da vas nesto tisti a tek cete znati. Vase srce mora naci put do jedne osobe a on aje razlog vase emotivne muke. Od vas se ceka da danas ucinite odlucujuci korak i da joj pridjete. Danas  sledi korak koji vas moze jako obradovati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2