Naredna TRI DANA donose SRECU, ali i velike probleme nekim znacima!

Naredna TRI DANA donose SRECU, ali i velike probleme nekim znacima!

16. studenoga 2022. 0 By Maja

OVAN

Sreca je na vasoj strani jer sa voljenom osobom vi cete provoditi samo sretne dane. Ljubavna sreca vas prati i vi cete sa voljenim bicem samo uzivati. Slobodni ovnovi napokon saznaju da ih neko ludo voli.

 

BIK

Velika desavanja su pred vama jer vas partner ce vam saopstiti nesto sto ce vas mnogo usreciti.Velika ljubavna sreca je pred vama za koju ste se u zadnje vrijeme morali mnogo boriti.

 

BLIZANCI

Vas partner cini sve samo kako bi vi bili sretni. Pred vama su dani u kojima cete se osjecate mnogo voljeno,  jer pored svega jedno predivno iznenadjenje vas ocekuje. Slobodni blizanci ce upoznati jednu divnu osobu, ali da li ce se roditi ljubav pokazati ce vrijeme.

 

RAK

Sreca je uz vas na svakom koraku jer vas partner pravi jedan potez koji ce vas mnogo usreciti. Vi znate da ste mnogo voljeni, ali vas partner ce vam to jos jednom dokazati . Jedan njegov gest ce vam ostvariti najvece zelje.

 

LAV

U danima koji su pred vama jedna osoba ce vam priznati svoju ljubav. Ali vi ste u vezi i ne zelite da povrijedite svog partnera. Ipak to saznanje vam nece dati mira. Slobodni lavovi ce upoznati svoju srodnu dusu.

 

DJEVICA

Nemate srece u ljubavi, ali istovremeno ne zelite da promjenite svoj stav. Vas partner pokusava da spasi vezu koja je postala i previse monotona, ali vi tjerate po svome. U danima koji su pred vama mnogo cete zaliti zbog nekih odluka.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2