Naredna TRI DANA donose SRECU, ali i velike probleme nekim znacima!

Naredna TRI DANA donose SRECU, ali i velike probleme nekim znacima!

16. studenoga 2022. 0 By Maja

VAGA

Velike promjene vas ne ocekuju, ali one vama nisu ni potrebne. Sa voljenom osobom trenutno sve ide onako kako ste vi to zeljeli. Pred vama su dani u kojima cete samo sretni biti. Sreca je na vasoj strani i nece prestati da vam bude vjerna pratilja.

 

SKORPIJA

Niko sretniji od vas jer sa voljenom osobom provodite najsretnije trenutke. Voljena osoba cini sve za vasu srecu sto ce vam mnogo laskati.  Slobodne skorpije ce saznati da se bivsa ljubav zeli vratiti u njihov zivot.

 

STRIJELAC

Pred vama su dani u kojima cete imati mnogo srece. Poslije mnogo drame i velikih razocarenja sa bivsom ljubavi, vi cete upoznati osobu u koju cete se zaljubiti na prvi pogled. Velika sreca je i pred strijelcma koji su u vezi jer za probleme necete znati.

 

JARAC

U danima koji su pred vama vi cete sa voljenom osobom samo sretni biti.Nista nece moci narusiti vasu ljubavnu idilu jer sreca je na vasoj strani i na vasoj strani ce i ostati. Slobodni jarci napokon ce nekome priznati svoju ljubav.

 

VODOLIJA

U narednim danima vi za probleme na polju ljubavi necete znati. Sreca je pred vama jer sa voljenom osobom vi cete uspjeti da ostvarite jedan veliki san. Slobodne vodolije nece imati mngoo srece u ljubavi, jer ce osoba do koje vam je mnogo stalo da vam okrene ledja.

 

RIBA

Istina boli, ali u danima koji su pred vama vi cete saznati da vas partner nije uvijek bio iskren prema vama.

Pred vama je naime jedno saznanje zbog kojeg cete mnogo patiti. Partner vam priznaje istinu koja ce vam slomiti srce.

 

 

 

Stranice: 1 2