Narednih sedam dana slede RAZOCARENJA Rakovima, novcani PROBLEMI Bikovima, Sreca  Devicama…

Narednih sedam dana slede RAZOCARENJA Rakovima, novcani PROBLEMI Bikovima, Sreca Devicama…

16. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne znate sta, ali vas odavno  vodi jedan novi korak. Jos niste svesni da se to ljubav budi u vasem srcu.Od vase srece zavisice naredni dani, pa gledajte da idete tamo gde vas srce vuce. I onoj zbog koje treperi srce. U danima sto slede cekaju vas prelepi trenuci.

 

BIK

Vase novcane brige su velike i tako vam cine dodatne jade. Tako cete se morati pobriniti kako da isplivate iz problema. Potrazicete pomoc prijatelja, ali sto se njega tice, jos samo ovaj put. Morate se uozbiljiti i ne smete se vise tako neozbiljno ponasati.

 

BLIZANCI

Vreme je da se srede vase nedoumice i da budete odlucniji.Ne bas po pitanju svega, ali po pitanju odredjene stvari.Moracete da pokazete stav i misljenje i da ga se drzite i ne odustajete.  Jedna osoba ce vam biti prepreka.

 

RAK

Vasa sreca je ono sto vas je vodilo  napred, a to je vasa radinost i nesalomiljiva snaga.Vec ste se navikli da se borite, ali danas vas ceka razocarenje. Bice to umesto zeljene nagrade, a tako ste je zasluzili. Vas partner ne  zna da ceni vasu ljubav i vasu zrtvu, zato okrenite novi list.

 

LAV

Od vas se ceka da budete mnogo  jaci i da pokazete snagu. Vi ste je vec izgubili i vreme je da se srede vasa volja i vasi koraci. Narednih dana imate mnogo obaveza i bicete umorni od njih. Mozda  Slede bolji dani koji vas mogu iznenaditi.

 

DEVICA

Niste se  radovali toliko, koliko cete biti sokirani onim sto sledi. Vasa sreca ce da bude  tako velika i iznenadna, da cete se  radovati.Kao da ce zvezde resiti da vas pomiluju i da vas konacno cine srecnom osobom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2