Ovi znaci VOLE  svog PARTNERA,ali do KRAJA GODINE ce se LUDO ZALJUBITI u DRUGU OSOBU!

Ovi znaci VOLE svog PARTNERA,ali do KRAJA GODINE ce se LUDO ZALJUBITI u DRUGU OSOBU!

16. studenoga 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci su uvijek bili vjerni ali sudbina u njihov zivot donosi jednu osobu u koju ce se lud zaljubiti.

Mada su  u vezi, ljubav nece moci da sakriju. Da li ce to znaciti kraj njihove ljubavne srece sa osobom koja ih ludo voli?

OVAN

Vi ste zodijak koji je za ljubav uvijek sve cinio. Vasa veza je imala i uspona i padova, ali nikada niste prestali da se borite za srecu vas i voljene osobe. Sa vasim partnerom ste prosli mnogo toga kako dobrog tako i loseg. Uvijek ste bili iskreni jedno prema drugom, jer na iskrenosti je vasa veza uvijek bazirala.

Nikada niste ni pomislili da prevarite voljeno bice jer za vas je ljubav nesto posebno, nesto ste se cijeni i postuje. Sreca za vas znaci i boriti se kada je tesko jer nije uvijek sve onako kako zelite. Ali vi vjerujete da sa voljenom osobom mozete postici sve sto zelite. Ipak sudbina ima svoje planove od kojih necete moci pobjeci.

Pred vama je naime jedan susret koji ce do kraja godine sve da promjeni. Ljubavna sreca koju ste imali sa voljenom osobom se blizi kraju, jer vi cete zeljeti da zapocnete novi zivot, sa novom ljubavi. Mada vama tako nesto ne prilici, vi cete se ludo zaljubiti i od svojih osjecanja necete moci pobjeci.

Bicete svjesni toga da cete vaseg partnera mnogo povrijediti, ali od svojih osjecanja necete moci pobjeci. Ludo cete se zaljubiti u drugu osobu i prema voljenoj osobi cete biti samo iskreni. Ipak to nece moci ublaziti bol koju ce vas sadasnji partner osjecati.

Pred vama je jedno poznanstvo koje ce u vasem  zivotu sve promjeniti, ali od ljubavi se ne moze pobjeci ma koliko god nekog drugog voljeli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2