Dok necija LJUBAV bude cvetala, necija ce lagano da VENE…

Dok necija LJUBAV bude cvetala, necija ce lagano da VENE…

17. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa je sreca da cete zeleti ono sto vam je dostupno. Od vas se ceka samo da idete napred i da znate sta vam je ciniti. Vreme je da se okrenete ka osobi  koju volite i koja ce zavoleti vas. Imate sanse  da vasa ljubav uskoro procveta.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dok se radujete  na polju koje vas vodi napred, drugo vas  polje baca u ocaj. Zasto da se okrecete u smeru koji ne ide na vasu ruku, pa nece ni u vasu korist! Tamo gde vam ide, idite dok vam se ne posreci. Kasnije idite za drugim.

 

BLIZANCI

Znacete vi kako boli promasena ljubav i kako boli vreme izgubljeno.Imate da osetite na svojoj kozi i da se  okrenete njenim posledicama. U svemu ce vam vreme biti saveznik, pa  cete se sabrati  za par dana.

 

RAK

Treba vam mnogo snage da pokusate da zberete sve i da stvari prihvatite kakvim jesu. Stalno ce vas boleti dusa  koja je deo vase  tuge.Nikada  niste imali secaj da vas je sreca  srela, no uvek vi tragate za njom.

 

LAV

Ne znate kako cete se  obradovati pri jednom susretu! Od vas ce zavisiti sta cete vi da ucinite. Niste ni racunali da moze da vam se desi susret sa onim koji vam je u srcu. Vreme je da obostrana ljubav  dobije vreme da procveta i da zazivi.

 

DEVICA

Ako budete patili i plakali, nista necete postici, pa se trgnite.Zaboravite sve sto je bilo i sto vas boli.Neka proslost ostane u proslosti, vreme je da budete okrenuti danima  sadasnjim. Jedan lik bi vam pomogao da krenete u bolje dane.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2