Dok necija LJUBAV bude cvetala, necija ce lagano da VENE…

Dok necija LJUBAV bude cvetala, necija ce lagano da VENE…

17. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Moracete biti spremni za nove korake i nove dane. Od vas se ceka da pokazete zrelost u trenutku koji sledi. Ako mislite da vas je neko precenio, ne dozvolite mu da vas sada potceni. Budite na nivou zadatka.

 

SKORPIJA

Od vas se ceka da budete verni  nekome i vredni njegove velike ljubavi. Zato pazite da vas ne prevare ishitrene reakcije i grube reci. Samo tako cete da se radujete, i da takvim ponasanjem i partner bude zadovoljan.

 

STRELAC

Zavolecete nekoga, a da se necete setiti da ste ga nekad davno svesno povredili. Mozda ce tako da ucine zvezde, da se spoje dva posvadjana bica. Sve su to ucinla vasa zaljubljena srca koja su glumila  distancu, dok su volela jedno drugo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vec osecate da se gubite i da nesto nije kako treba. Kao da se vasa ljubav lagano, ali sigurno gasi, osecate da vene. Nista ne mozete da ucinite jer partner je odavno i hladan  i grub.Cak i ne razgovarate, nego samo ste tu cekajuci da veza pukne  sama od sebe.

 

VODOLIJA

Mozda se jos osecate zapostavljeno, ali jos uvek se trudite da dominirate. Od vas zavisi sta cete i kako dalje, ali morate da shvatite  sta sledi. Vasa tvrdoglavost ce da ucini da se srede neke stvari, i da konacno uzmete odluke u svoje ruke.

 

RIBE

Ne znate kako cete se  osecati, ali vas osecaj ne vara, da se osecate zaljubljeno.Takav je bar osecaj u vasem srcu  koje se bori kao ptica. Vodi vas ka jednoj  novoj vezi i novoj ljubavi.  Za vas ima sanse, samo ako vi date sansu svojim srcima.

Stranice: 1 2