Ovi znaci nisu VOLJENI ali se NADAJU SRECI sa OSOBOM koja nema  OSJECANJA prema njima! VRIJEME je da SAZNAJU ISTINU

Ovi znaci nisu VOLJENI ali se NADAJU SRECI sa OSOBOM koja nema OSJECANJA prema njima! VRIJEME je da SAZNAJU ISTINU

17. studenoga 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je jedno tuzno saznanje jer mnogo se nadaju ljubavnoj sreci koje nazalost nece biti. Dolazi period u kojem ce saznati bolnu istinu koja ce im slomiti srce.

 

BIK

Vi ste zodijak koji je uvijek pokusavao da se izbori za svoju srecu jer nije vam uvijek ljubavna sreca bila vjerna pratilja. Ipak nikada niste prestali da se nadate da ce sreca i vas da pogleda. U zadnjem periodu vi ste upoznali jednu osobu koja je vase srce ukrala na prvo pogled.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imate  velike nade jer to je osoba koja je po vasem misljenju vasa srodna dusa. Vrlo brzo ste se zaljubili mada tu osobu niste kako treba ni upoznali. Ali razvilo se je prijateljstvo, ali to nije sto vi zelite.

Vi sa tom osobom zelite da stupite u vezu i da joj napokon priznate da ste zaljubljeni.

U periodu koji je pred vama osobu koja je ukrala vase srce vi cete jos vidjati, i u jednom trenu napokon joj priznati sta osjecate. Ali vasa ocekivanja ce biti prevelika jer ta osoba prema vama ne osjeca isto kao vi prema  njoj.

Ona u vama vidi samo prijatelja, nekoga s kim rado provodi vrijeme jer dragi ste joj, ali nista vise od toga. Pred vama je velika tuga jer vi ste se nadali velikoj ljubavnoj sreci.

Mastali ste o zajednickom zivotu, ali to se nazalost nece desiti.

Neko u koga ste se ludo zaljubili, prema vama ne osjeca nista, osim prijateljstva, ali i to prijateljstvo je povrsno. Nece vam biti lako kada sve to saznate, i vi cete sa velikom tugom morati da se suocite. Ljubavna bol je pred vama jer tolike nade ste imali, ali nazalost one ce biti srusene.

Vi cete morati da nastavite dalje, jer znacete na cemu ste i nemate razloga da tugujete. Nije vam sudjeno da budete sa tom osobom ali vi cete svoju pravu ljubav jos da pronadjete.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2