Tokom sledece sedmice Ovan se kaje,Ribama stize novac,Skorpija srece nekog posebnog…

Tokom sledece sedmice Ovan se kaje,Ribama stize novac,Skorpija srece nekog posebnog…

17. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da jednoj osobi  kazete sta osecate. Ako ste do sada bili  cutljivi i sramezljivi, sada je vreme da zaigrate  osecanjima. Ne smete ih gusiti  i tako sebi onemogucite i da volite i da budete voljeni.Pazite da se ne kajete!

 

BIK

Osecate se tesko i bezvoljno i nicemu se ne radujete.Pred vama su veliki poslovi i obaveze koje biste da izbegnete. Dugo ste ih odlagali i vreme je da se srede i vasi koraci i da se usaglase sa onim sto mora.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Niste voljni da se srede neke odredjene stvari.Stalno ste u nekoj dilemi sta da cinite i kako da se postavite.  Suvise ste oslonjeni na partnera, a sada je vreme da preuzmete njegov teret. To se podrazumeva, pre ili kasnije.

 

RAK

Pustili ste da vas  drugi remete i da vam stalno namecu svoju volju. Bas kao da ste duzni da budete u sluzbi drugih.Mozda vam naredni dani donose priznanje za dobrotu koju ste cinili. Vreme je da se i vi obradujete.

 

LAV

Imacete more obaveza koje ce vas voditi napred. Morate raditi vredno i predano, sada je red i da zaradite. Imali ste velike izdatke i vreme je da se sredi vase finasijsko stanje.Samo od vas ce zavisiti   sta cete dalje.

 

DEVICA

Radujte se novim danima, jer u njima predstoji radost. Neke device su rodjene bas ovih dana i imace  razloga za slavlje.  Druge ce da slave zivot, jer ce pobediti neke zdravstvene probleme. U svakom slucaju radovacete se.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2