Vage ce da se dvoume, Strelci da sarmiraju, a jedan znak ce se rastati…

Vage ce da se dvoume, Strelci da sarmiraju, a jedan znak ce se rastati…

17. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vas osecaj vas vodi boljim stvarima, ali moracete i vi nesto da preduzmete. Od vas se ceka da budete mnogo bolji  i da se pokazete da ste spremni za zadatak. Vreme je da svi vide da ste vicni i na emotivnom polju, i da se vise necete nikome da sklanjate.

 

BIK

Pocinjete da treperite i to vam daje sigurnost da ste zivnuli. Konacno se vracate u zivot i vreme je za bolje stvari. Od vas se ceka da budete spremni i da se odazovete zovu sopastvenog srca. I pogledima jedne device.To nova ljubav stize  nenajavljena.

 

BLIZANCI

Vec ste se upitali sta se zbiva a d odgovor i niste nasli.Vase srce ce samo da dalje trazi sto mu volja. I put koji  se pruza pred vama i ona druga iscekivanja.Vreme je za nove radosti, i nove korake. Ucinite sve da dodjete do zeljenog cilja.

RAK

Vasa zelja je da se  srede vasi koraci i da krenete boljim putem.Od vas se ceka bolji put i vreme je da ga sami pronadjete. Da li ce to biti nova pooslovna ponuda ili ce biti nova ljubav, znacete uskoro.Vase je samo da cinite ispravne stvari, kao i uvek.

 

LAV

Ne znate kako da krenete dalje, ovako potisteni i razocarani. Vase je srce puno rana i vreme je da ih lecite. Da li cete pustiti da ih  izleci vreme, ili cete pustiti da ga leci jedna  osoba? Samo ona koja vas je strpljivo cekala da se oslobodite lose veze!

 

DEVICA

Cemu vas gnev i vasa tuga ako  je necete ispoljiti pred jednom osobom? Pokazite joj da ste povredjeni, a vase suze ce reci i koliko. Zasto vase misli da rovare  vasom bolnom dusom? Ako patite vi, neka pati i onaj ko je kriv za sve!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2