Vage ce da se dvoume, Strelci da sarmiraju, a jedan znak ce se rastati…

Vage ce da se dvoume, Strelci da sarmiraju, a jedan znak ce se rastati…

17. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Nesto vam se nudi a vi se dvoumitei ponasate kao da niste sigurni. Stalno se premisljate, a vasa dilema je ogromna. Nije vreme za nesigurnsti, situaacija moze biti ozbiljna. Opredelite se sta hocete, dok nije kasno za to.

 

SKORPIJA

Sta imate od toga da se lomite, ako niste spremni da znate sta biste. Bolje je da ste sami i neopredeljeni, nego da idete iz veze u vezu. Neke su vam se zavrsile neslavno, pa se plasite dalje. Morate ojacati za nove ljubavi.

 

STRELAC

Sarmirate bez prestanka jednu osobu i to vam je za primer.Vec vas je primetila i zeli vam poslati simpatije kao odgovor.  Kako ste samo uporni, tako cete biti i narednih dana.Zelite da  je odvojite od celog sveta i da gleda samo vas.

 

JARAC

Nemate nista lose u sebi, ali trpite lose stvari. Sve je to sto imate dobro  srce i vreme je da se konacno vrati dobro za dobro. Nemojte da  se kolebate, idite za zeljom koja vas vodi napred. Ne cinite nista lose ako ne budete birali nacin.

 

VODOLIJA

Ponasate se suvise kolebljivo, a vreme je da budete sigurniji. Sta se desilo sa vasom  sigurnoscu koju ste imali ranije? Bili ste tako ponositi i neumoljivi, kada je vasa rec  u pitanju! Da li cete sada da zalite za propustenim sansama?

 

RIBE

Posto ste tolerantni, nemate se cega  bojati. Vasa je sreca i vasa tuga  pod jednim krovom u vasem srcu. Osecate da vam je jedna osoba sav vas svet i zato vam je olicenje srece. Ona vam je i sreca i tuga,  pa sta god vas ceka morate da delite sa njom.

Stranice: 1 2