Vage pate zbog ponosa, Strelce boli prohujala ljubav…

Vage pate zbog ponosa, Strelce boli prohujala ljubav…

17. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Samo da prodju ovi dani  i vi cete sve lakse da podnesete. Pred vama neki mali ali novi koraci. Pozelecete da se sredite i da znate sta vam je ciniti.Kada se srede  neke stvari vi cete lakse disati.

 

BIK

Od vas zavisi sta cete i kako i vreme je da budete mnogo odlucniji. Niste od onih koji  znaju da se usmere, jer vam stalno nesto koci. Sreca vam koci odavno ali se nikako da saberete i shvatite da morate biti svo kovac srece.

 

BLIZANCI

Niko vam nista nije poklonio, a vreme nije bilo u vasu korist. Sreca vam je pa ste bili snalazljivi, i nekako ste se snasli za sebe. Ovih dana ce vam neko traziti pomoc i vreme je da mu se odazovete kao iskren prijatelj.

 

RAK

Preumorni ste i pitate se kako da sredite  svoje preostale obaveze. Od vas se ocekuje mnogo a vi ste tako tako nezni i krhki. Pred vama su dani koji vas mogu baciti u nova razmisljanja. I misli o jednoj osobi  koja vas zainteresovala.

 

LAV

Od vas se ceka da se okrenete  jednoj devici, bas kao sto ce i ona vama. Vi se odavno simpatisete, a nikako da se upustite u vezu. Vreme je da se sada okrenete jedno drugome. I da priznate ono sto imate jedno za drugo.

 

DEVICA

Volite vi  jednoga  lava, a nikako da se upustite u vezu. Vreme je da budete odlucni i da mu pridjete.Vreme je da isplivaju vasa nezna osecanja prema njemu. Bicete  voljni da se sada otkrije i sta osecate i sta planirate dalje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2