VIKEND ce biti BURAN za neke zodijake, dok ce neki uzivati SAMO U SRECI!

VIKEND ce biti BURAN za neke zodijake, dok ce neki uzivati SAMO U SRECI!

17. studenoga 2022. 0 By Maja

OVAN

Predivan vikend je pred vama jer sve ce se odvijti onako kako ste vi to imali u planu. Sreca vam je naklonjena a vi cete itekako uzivati u svakom trenutku. Stizu vam sretne vijesti koje ce vam znaciti mnogo.

 

BIK

Bivsu ljubav nikako da zaboravite i zbog toga mnogo patite. Nikako da se pomirite sa raskidom mada vam ta veza i nije donijela najvecu srecu. Vrijeme je da krenete dalje sa svojim zivotom i da gledate u buducnost.

 

BLIZANCI

U danima koji su pred vama vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima jer pred vama je vikend u kojem cete biti samo sretni. Mnoga desavanja koja su pred vama donose vam samo dobre vijesti koje vam dolaze u pravi cas. Vrijeme je da i vas sreca pogleda.

 

RAK

Pred vama su nesuglasice sa voljenom osobom koje ce vam  jako tesko pasti. U danima vikenda dolazi i do velikih promjena jer vi cete donijeti jednu veoma vaznu odluku po pitanju vase veze. Pokusajte da rijesite neke probleme koji vas dugo vremena prate.

 

LAV

Vama vikend donosi samo predivne trenutke jer vi za probleme necete znati. Velika sreca vam je naklonjena jer pred vama su dani u kojima cete vi samo uzivati. Vrijeme je za veliku srecu.

 

DJEVICA

Jedan neobicno miran vikend je pred vama u kojem necete imati mnogo obaveza. Pred vama su samo sretni trenuci, posebno sa voljenom osobom vi cete samo sretni biti. Sreca je na vasoj strani.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2