VIKEND ce biti BURAN za neke zodijake, dok ce neki uzivati SAMO U SRECI!

VIKEND ce biti BURAN za neke zodijake, dok ce neki uzivati SAMO U SRECI!

17. studenoga 2022. 0 By Maja

VAGA

Nije vam lako jer nikako da se pomirite sa raskidom koji je iza vas. Ne mozete da prestanete misliti na bivsu ljubav ali stizu vam bolji dani koji ce vam donijeti vise srece. Vi kad volite, volite cijelim srcem i dusom.

SKORPIJA

Pred vama je vikend u kojem cete imati priliku da svoje vrijeme provedete sa dragim prijateljima. Mnogo ce vam prijati njihovo drustvo jer obaveze koje ste imali u zadnje vrijeme nisu vam davale mnogo prostora za druzenje sa dragim ljudima.

 

STRIJELAC

Pred vama je vikend u kojem cete imati priliku da se udaljite od svakog stresa. Mirni dani su pred vama u kojima cete samo uzivati. Vi cete iamti priliku da napokon malo vise mislite na sebe i na ono sto vas cini sretnom osobom

 

JARAC

Dani vikenda donose jedan vazan poziv koji ce vam znaciti mnogo. Pred vama je velika sreca jer vi cete napokon saznati predivne vijesti vezane za vas posao. Vasoj sreci nece biti kraja jer pred vama su dani u kojima se sve okrece u vasu korist.

 

VODOLIJA

Predivan vikend je pred vama u kojem cete imati mnogo povoda za srecu. Sa voljenom osobom provodite divne trenutke u kojima cete napokon imati priliku da rijesite neke probleme iz proslosti. Zajedno mozete sve postici.

 

RIBA

Ovog vikenda vi cete napokon biti svjesni gresaka koje ste pravili u proslosti. Pocinjete da se kajete zbog svojij postupaka jer prema jednoj osobi niste ispali posteni. Imate priliku da to ispravite, do vas je hocete li tu priliku i iskoristiti. Vasa sreca zavisi o vama.

Stranice: 1 2