Bik u LJUBAVNOJ SRECI, Vaga pravi VELIKU GRESKU, a ovog zodijaka ocekuje NOVCANA SRECA!

Bik u LJUBAVNOJ SRECI, Vaga pravi VELIKU GRESKU, a ovog zodijaka ocekuje NOVCANA SRECA!

18. studenoga 2023. 0 By Maja

BIK

Pred vama je period u kojem cete vi samo za veliku ljubavnu srecu znati. Mnogo ste patili u zadnje vrijeme zbog ljubavi koja vam je slomila srce. Ali vi nikada niste prestali da vjerujete u pravu ljubav.

Uvijek ste se nadali iskrenoj sreci, i nikada niste izgubili svoju vjeru u veliku ljubav. Bez obzira koliko vam rana bivsa ljubav nanijela vi nikada niste prestali da vjerujete. Ono sto je kod vas posebno kada je ljubav u pitanju, jeste to da svaki put kada vam neko slomi srce, vi se zareknete da cete jos jace voljeti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vasa ljubav je uvijek bila iskrena, i ko to ne umije da cijeni, nema u vasem zivotu ni sta da trazi.

Pred vama je velika ljubav o kavoj ste vi uvijek mastali. Nikada tu nadu niste izgubili, i vi uskoro upoznajete pravu ljubavnu srecu. Osobu koja ce vas oduseviti, jer vi cete sresti svoju srodnu dusu.

Pred vama je jedan period koj ice vam samo veliku srecu donijeti u kojoj cete vi samo ljubav upoznati. Razocarenja i ljubavna bol pripadaju proslosti, jer pred vama je susret koji ce vas zivot da promijeni iz korijena. Najveca ljubavna sreca ikada je sada pred vama.

 

VAGA

Kada je posao u pitanju sve mora da bude onako kako ste vi to zamislili. Odgovorna ste osoba koja uvijek nastoji da svoj posao uradi posteno i cestito. Vase ambicije jesu velike, ali vi nikada niste dozvolili da vas neko odgovori od njih. Pred vama je jedna poslovna greska koju cete skupo platiti.

Manje ce biti novci u pitanju, koliko vasa tuga sto se je upravo vama ta greska desila.

Period koji je pred vama stvorit ce vam  velike sumnje, jer tu gresku nikada niste smijeli napraviti. Mada ste uvijek odgovorni , ta greska bi vas ipak na kraju mogla kostati vaseg radnog mjesta.  Period koji slijeduje ne donosi sretne vijesti, jer pred vama su dani u kojima cete morati sacuvati vase strpljenje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2