Izaberi crnu pticu i saznaj sta ti sledi do kraja godine…

Izaberi crnu pticu i saznaj sta ti sledi do kraja godine…

23. studenoga 2023. 0 By Maja

PTICA BROJ 1

Ti si osoba koja vjeruje u sebe, ali kojoj nije uvijek sve islo onako kako je zeljela. Mnogo puta je tebe zivot razocarao, ali nije uspio da teslomi, jer si ti jaci od svake lose sudbine koje te zadesi. Jaka si osoba ,to je nesto sto ti uvijek daje motivaciju da nastavis dalje, pa cak i onda kada ti je najteze. Ne predajes se lako, jer ti nikada nisi zelio da se predas losem zivotu. Za svoju srecu se boris i od nje nikada neces odustati.

Neko si ko je mnogo uporan. Uvijek nastojis da ostvaris svoje ciljeve, bez obzira koliko se oni za nekoga drugog cinili teski.

Ti imas svoj plan za zivot, i njega namjeravas i da ostvaris. Pred tobom je jedan period u kojem ti nece biti lako. Ponovo dolaze tamni oblaci iznad tvog zivota, i ponovo ces morati da se suocis sa velikom tugom. Ali, kao uvijek ti ces uspjeti da se suprostavis sudbini, i da pobjedis tugu koja je pred tobom. Pred tobom jesu teski dani, ali oni ce jos jednom od tebe da naprave jos jacu osobu. Uvijek si se nadao sreci, ali i tuga je dio zivota sa kojim se ponekad moramo suociti.

 

PTICA BROJ 2

Ti si osoba koja se je do sada morala nositi sa tugom koja je prolazila kroz njen zivot. Mada si veoma vedra i vesela osoba, desavalo se je da je zivot tebi cesto stavljao tugu na lice. Nikada zbog toga nisi ni pomislio da ces se predati tugi, jer ti si  neko ko  voli zivot, i ko tacno zna kako da u njemu uziva.

Iza tebe jesu teska vremena, ali ptica koju si izbrao tebi tugu u zivot nece donijeti.

Vrijeme je za srecu, jer ova crna ptica tebi samo sretne dane do kraja godine donosi. Pred tobom su razna desavanja koja ce tebi staviti osmijeh na lice, jer pred tobom je sreca o kakvoj neko samo moze sanjati. Do kraja godine mnogo toga ce u tvom zivotu da se promjeni na bolje, jer pred tobom su dani ispunjeni velikom srecom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2