Ova subota ce oduseviti neke, jednom najlepsi dan, a nekima dan za suze…

Ova subota ce oduseviti neke, jednom najlepsi dan, a nekima dan za suze…

18. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne znate svoj smer i pravac, a hteli biste malo radosti.  Putanju kojom biste posli, odredite danas sami sebi. Dosta je vise da vrsite volju drugih koji vas guraju u zacelje. Neka ovo bude vas dan i po vasoj volji.

 

BIK

Mnogo radite i radost ce biti poslednje cemu se nadate. Od vas se ceka da pokazete  da vas moze radovati bilo sta. Sve vam se svelo na obaveze, na rintanje, a danas biste mogli i da se malo provedete.Odredite prioritet!

 

BLIZANCI

Tek vam predstoji obaveza od koje biste rado pobegli. Vec ste poceli da trazite nacin da je izbegnete ali nikako necete moci. Srce vam igra igru koja nije za vas, pa pokazite da ste voljni. Sto se mora, nece biti tesko.

 

RAK

Radost je u vasem okruzenju ali je vi ne vidite. Vreme je da shvatite da jedno bice zivi da mu se radujete. Gledajte da ono bude vas centar sveta jer ste vi njenu to odavno. Samo da se ta dva sveta spoje u neraskidivoj vezi. Odusevicete se!

 

LAV

Nije samo da ste lav radi reda, pokazite da to i jeste. Postanite ono sto od vas ocekuje voljeno bice. Samo tako cete se obradovati i bice svi dani vasi. Neka ovaj dan bude u vasem smeru i vasem znaku, kao pocetak boljih dana.

 

DEVICA

Vase suze ce i ovaj dan da ucine uplakanim i tmurnim. Sta se zapravo radi mimo vaseg znanja, a da vas partner ne pita? Cujete od dokonih koji su jedva cekali da vam kazu kako vas partner ogovara. Cemu i zasto, okrenite se i ucinite rez.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2