Pravedna i nesigurna,opet u dilemi,ali ce jarac biti njeno SPASENJE i RESENJE svih dilema…

Pravedna i nesigurna,opet u dilemi,ali ce jarac biti njeno SPASENJE i RESENJE svih dilema…

24. studenoga 2023. 0 By Lala

Vaga

Uvek pravedna ali nesigurna i cesto menja misljenja, bice u dilemi… Jedan jarac ce biti njeno spasenje, i resenje svih dilema…

Posao

Niko nece spoii vase radne sposobnosti jer one nisu na tapwetu razmatranja.  Vi ste uvek pravedni i uvek gledate da nikada ne povredite druge. Cak i ako malo vise pokazete da ste u dilemi,niko vam ne psori radne zadatke.

Vase vredne ruke i vas um je briljantan, pa se nikako i niko i ne zali na vas. Vase radne obaveze ne trpe i nikako se necete upustati u lose pozicije. Neke stvari cak i da ne mozete ad resite, vi to pravedno i iskreno priznate. Necete da se oslanjate na druge, pa cete i sada da se oslonite samo na sebe i svoje vredne ruke.

Svesni ste da ste jedan deo uvek polazi od vas, do vasih kolega i saradnika. Zato nastojite da se predate  poslu i radnim zadacima i ne date nikome da vas dekoncentrise. I naredne dane cete da radite i vredno i savesno. Nema sta ne biste kada znate sta vam sledi na kraju. Pohvala i lepa novcana zarada.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dilema vas nadje uvek kada  zelite neku novu ideju, ili da nesto pokrenete sami.I sada cete hteti da se okrenete  jednoj ideji koja ce sinuti u vasoj glavi, ali cete se plasiti da je iznesete. Bolje da je iznesete svome pretpostavljenom, nego  da  se izgovorite, pa je preotme neko drugi. Imate dobrih kolega za saradnju, ali vecina ih je lukava, a da i ne znate. Cuvajte se spletke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2