Skorpije ce zbog ljubavi zapostaviti obaveze, a bikovi zapasti u nove novcane dugove…

Skorpije ce zbog ljubavi zapostaviti obaveze, a bikovi zapasti u nove novcane dugove…

18. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste spremni da se okrenetelepsim stvarima i nemate sanse za njih. Ne znaci da do njih nece doci. Vreme je samo da okrenete list i da se radujete  onome sto dolazi. Uskoro cete doneti vaznu odluku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Opet zapadate u novcanu krizu i vreme je da razmislite. vasa emotivnma slik je dosta losa i partner ce se udaljitoi od vas. Ne krivite ga, nego znajte da je to vasa kivica. Nije mu lako, a vi stalno nesto otezavate da bude gore.

 

BLIZANCI

Nikako da vam, se svide neke stvari koje su drugima lepe. od vas se ceka da postanete mnogo vise upuceni na zivot, na ono sada.Gledajte sta je ono sada i sta ce vas voditi dalje. Nece vam biti lako jer ste bili uljuskani u svoj svet.

 

RAK

Mozda niste primetili, ali ste postali mnogo nervozni.Znate da planete u sekundi a za sitnicu. Partner ce vam ukazati na to a vi se nemojte buniti. Vreme je da se menjate ili pšartner vise nece tolerisati.

 

LAV

Vase emocije su sve jace i jace, a vi ih gusite. Ili cete ih ugusiti skroz, ili cete ih usmeriti ka lavu. Njemu i pripadaju, pa zasto cinite pogresan korak.Budite otvoreni i konkretni.Pridjite mu otvorenog srca.

 

DEVICA

Vasa ljubav ce da se usmeri gde i vase srce. Sve ce da de kako treba, pa se okrenite i svojim obavezama. Malo ste vise posveceni partneru u zadnje vreme, pa ste posao zapostavili. Morate da  ga  otaljate, bar jedan deo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2