Sta krije MASNA i sta ce vam doneti-TUGU,SRECU ili LAZNU NADU? Izaberi i saznaj!

Sta krije MASNA i sta ce vam doneti-TUGU,SRECU ili LAZNU NADU? Izaberi i saznaj!

18. studenoga 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MASNU BROJ 1

Vi koji ste izabrali masnu pod rednim brojem jedan, svakako ad se nadate sreci. Da li cete uspeti da dodjete do nje, da je osetite, i da je dozivite? Da li cete da je uspete sacuvati za sebe, uspeti da je negujete kao cvet, ili necete?

Verujte da zavisi samo od vas i da cete da se i  sami morati da usmerite ka daljem toku.Sami ste kovac svoje srece pa ucinite bas sve da se vasa sreca i ostvari. Vasa poklon masna stoji na broju jedan, to znaci da ste na pocetku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vasa zaljubljenost je ono sto se zove tako blizu a tako daleko. Osecate se blistavo i poletno, pa opet tako uplaseno i nezno, plaseci se da se sta ne pokavri. Vasa je sreca tako lepa i sve sto vam se desi, moze da vas vodi i daleko i visoko. Morate vi da pokazete sta hocete i sta zelite!

Svoja nezna osecanja niti smete gusiti, niti kriti, vec ih pokazati odmah. Naravno osobi u koju se zaljubljujete i sigurno i brzinski. Dajte joj povoda, ali ako ona to ne primeti, budite direktni.Vase je da vi zgrabite sansu i na pocetku ucinite sve da zazivi ljubav koja se radja. Ako hocete srecu, pokazite da ste spremni da idete za njom, da gazite prepreke.I da cete biti kovac svoje srece na polju ljubavi, kao i na drugim poljima. I u cast jedne nove ljubavi, pocnite se radovati. Sledi vam sreca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2