Blizancima PRETI SAMOCA,Lav dobija VELIKI NOVAC,a evo koga cekaju TESKI DANI…

Blizancima PRETI SAMOCA,Lav dobija VELIKI NOVAC,a evo koga cekaju TESKI DANI…

19. studenoga 2023. 0 By Lala

 BLIZANCI

Vi ste sada u vezi  ali je  stvar u tome sto niste sa tom osobom srecni. Vi duboko u svojoj dusi znate da to nije  ono pravo iako se iskreno trudite.

Ono sto moramo da kazemo jeste da   nema nimalo sumnje da ste vi neko  ko zna da voli ali je samo stvar u tome da je osoba koja u ovom trenutku        jeste vlasnik vaseg srca ne  ume to da ceni.
Za vas je najbolje da sada krenete dalje ma koliko da vas to   bolelo.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jako vazno da znate da  ce  itekako doci pravo  vreme kada ce vasa   prava ljubav uci  u zivot. Nemojte ni u kom slucaju odustajati od onog sto  zelite. Nemojte sebi dozvoliti ni u kom slucaju da   slusate druge    ljude.

Jer, zivot je samo jedan i vi itekako  treba da imate na umu     da ne smete ostajati u odnosu u kom niste srecni.

Ono sto je takodje jako vazno da kazemo jeste da ste spremni na sve zarad prave ljubavi. Ali moramo   da kazemo da se sada borite za osobu koja u ovom   trenutku nije  prava za vas.

 

LAV

Vama ce naredni dani doneti lepe stvari. Ovo ce biti prilika tokom koje  mozete i trebate da se dokazete na radnom mestu.

Ono sto moramo da kazemo  jeste da je cinjenica da cete imati  posla vise nego ikada … Ali ovo ne treba da vas obeshrabri. Zapravo, od vas se ocekuje samo da se posvetite  svojim obavezama. i da na svaki moguci nacin date sve od sebe kako bi ste zavrsili svoje zadatke na vreme. Ono sto je takodje jako vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete moci da se posvetite  i sebi jer cete imati  kraj sebe nekog ko ce vam pokloniti svu svoju ljubav.

Istina je da cete na polju posla imati mnogo  obaveza   i mnogo problema samim tim. No, vi  ste neko ko je u svakom slucaju   borac i neko ko ce umeti da se  izbori sa svim.

Naredni dani vama donose novac.

Novac  koji ste bez imalo sumnje zasluzili. Ono sto je  jasno jeste da cete   biti nagradjeni za sav trud koji vas ocekuje u danima koji su pred nama.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2