Horoskop za naredne dane,neko ce biti u dilemi,neko raspolozen,neko jako srecan…

Horoskop za naredne dane,neko ce biti u dilemi,neko raspolozen,neko jako srecan…

19. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN:

Vi se nalazite pred velikom odlukom, pa ste u dilemi.  Niste vi toliko uznemireni koliko ste zabrinuti sta da resite. Plasite se odluke koju cete doneti, jer ce  sve sto resite ima svoju dobru i losu stranu.  U svakom slucaju vi cete snositi posledice.

 

BIK:

Ne znate sta vas ceka pa se tako lepo sepurite kao paun.  Pricate svima o svojoj ljubavi i hvalite se  kako ste najsrecniji.  Da znate da nije bas tako, prosto bi zanemeli, i ne biste vise rekli ni rec. Ne ceka vas lepa slika sa partnerom koga hvalite.

 

BLIZANCI:

Dogadjaji koji su od skora uticali su na vase raspolozenje.  Kljuc svega je vasa pozitivna energija koja vas  nosi.  Imate osecaj stvarne srece koja vas ceka sa onim ko vas voli.  I koga volite vi, jos vise nego on vas!

 

RAK:

Osvrcete se za sobom, zeleci da sretnete dobro poznati lik. On je ostao zakopan u vasoj proslosti, pa zasto budite laznu  nadu?  Nemojte da zivite od proslosti, nego se okrenite sadasnjosti. Svaki covek sebi olaksava, a vi sebi otezavate.

 

LAV:

Ljubav koju ste gajili sada ce iznedriti.  Onaj za koga ste je gajili bice pocastvovan i srecan zbog svega. Vasa je ljubav ogromno ali burno more, koje raste.  Ako dodje do oluje odnece vas u velike dubine.

 

DEVICA:

Radost je vasa poput plime i oseke, jer se tako ponavlja.  Cas opada zbog neke  slucajne gluposti , cas raste zbog sitnice.Vi i vas partner ste usred zapenusanog vira.  Oboje biste ozbiljnim koracima u novo sutra, astrah vas je od oseke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2