NAJSRECNIJI ZODIJAK: Evo kome ce ova NEDELJA biti savrsen dan za ljubav!

NAJSRECNIJI ZODIJAK: Evo kome ce ova NEDELJA biti savrsen dan za ljubav!

19. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se i vi malo opustite i da pokazete da ste spremni da se malo odmorite.Nije sve u parama, ali vi morate za brojnim obavezama. Od vas se ceka da pokazete da ste vicni da se snadjete u svakoj situaciji.

 

BIK

Vec ste se  osmelili da izadjete pred jednu osobu. Od vas se ocekuje da budete  spremni za jedan razgovor.  Nemojte da se ponasate kao da su vam svi drugi krivi za vase stanje. Danas recite sta vam smeta.

 

BLIZANCI

Ne znate kako da delujete  na polju emocija, a vreme je da se izjsnite. Jedan lav vas  stalno prati i ako da vam zeli biti vasa senka. Od vas se ocekuje  da ucinite prvi korak i saznate njegove razloge.

 

RAK

Da li vas neko prati zato sto zeli vase drustvo ili je nesto drugo u pitanju? Mozda je sada vreme da to oi otkrijete. Osecanja koja gaji za vas i zbog vas, vreme je da licno procitate.Ne ponasajte kao da vase oci ne primecuju nista!

 

LAV

Ako ste mislili da je sve sto ste voleli ostalo u proslosti, varate se.  Karma se vraca u vas zivot i ucinice sve da se vase  voljeno vrati u vas zivot. Da cete imati razgovor, koji je ostao nedovrsen, hocete. A sta ce biti dalje, to zavisi od vas.

 

DEVICA

Odustajete od namere da budete sa nekim, a do juce ste to zeleli. Danas cete sresti jedno zanimljivo lice koje ce vas jako zainteresovati.Vreme je da se odmah bacate u akciju osvajanja.  Dok imate sansu, iskoristite je!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2