NAJSRECNIJI ZODIJAK: Evo kome ce ova NEDELJA biti savrsen dan za ljubav!

NAJSRECNIJI ZODIJAK: Evo kome ce ova NEDELJA biti savrsen dan za ljubav!

19. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Ako ste i bili do sada neodlucni, ovaj dan je vreme za vase odluke. Vise se ne smete dvoumiti, jer to cinite odavno. Karma vas upozorava na sve ili nista, pa se dobro zamislite. Mozete mnogo dobiti, ali i izgubiti sve.

 

SKORPIJA

Ponasate se zaljubljeno prema jednoj osobi, a krijete da ste skupa. Partner se pita sta je tome razlog, jer on ga ne vidi u sebi. Ako je do sada  i cutao, pa cak nije vam ni prigovarao, danas hoce.

 

STRELAC

Bice ovo vas najsrcniji dan, a vi najstrecniji zodijak dana. Zasto, videcete i sami, jer sledi vam neverovatno lep dan.Jedno bice ce vam ovaj svet uciniti lepsim. A vi njemu cete uciniti zivot lepsim, pa  ce vase emocije da pletu mrezu ljubavi.

 

JARAC

Jako ste ponosni, i vase srce trpi bol ljubavnog poraza. Ne dajte da pobedi vas ponos, vreme je da pokazete razum.Pustite srcima na volju, jer se vasa srca zele ujedinitI. Ono sto ih koci, jeste vasa tvrdoglavost.

 

VODOLIJA

Osecate da privodite kraju jedan start i da ste zadovoljni postignutim. Od vas se ceka da pokazete svoje zelje i da nastavite istim tempom. Vreme je da malo popustite i od ovog dana se okrenete zeljama svoga srca.

 

RIBE

Vi se  ne zelite zaliti, i idete do kraja.Sve dok ne potonete skroz, vi se necete predati. Zato se necete ni sada predati. Zelite da svoju emotivnu bitku bijete sami, sve dok je i ne dobijete.Pa i ako izgubite, nebitno je, vazno da cete ici na sve ili nista!

Stranice: 1 2