Ovim znacim STIZU DANI LJUBAVNE SRECE! Do kraja mjeseca oni ce UPOZNATI svoju SRODNU DUSU!

Ovim znacim STIZU DANI LJUBAVNE SRECE! Do kraja mjeseca oni ce UPOZNATI svoju SRODNU DUSU!

19. studenoga 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci su uvijek vjerovali u veliku ljubav, ali u zadnje vrijeme vise tuge je vladalo nego srece u njihovim zivotima. Ove dobre duse su ostale ranjene, ali svoju vjetru u ljubav nikada nisu gubili.

BIK

Vama je ljubavna sreca uvijek bila na pravom mjestu. Vo ste zodijak koji za ljubav zivi, koji ce za ljubav sve da ucinili. Ali upravo tu dobrotu neke ljubavi su znale da iskoriste. Igrale su se sa vasim srcem, dok ste vi samo iskreno voljeli. Posebno vasa zadnja veza nie vam donijela srecu kojoj ste se nadali.

Mnogo ste tu osobu voljeli, za svg bivseg partnera vi ste cinili sve. Ali on nije znao da cijeni vasu ljubav i otisao je u zagrljaj jednoj drugoj osobi. To vam je slomilo srce jer vi ste se sa tom osobom samo sreci nadali. Imali ste velike planove jer ste se nadali da ce to biti osoba za zivot.

Tuga je ostala  koja vam je lomila srce iz dana u dan. Sve ce to da padne u zaborav jer pred vama je suret sa vasom velikom ljubavi, vasom srodnom dusom. To ce biti ljubav kakvoj ste se uvijek nadali i u koju nikada niste zeljeli prestati vjerovati.

Osoba koju cete upoznati do kraja mjeseca, u vas zivot donosi samo srecu, iskrenu srecu koja ce vama znaciti sve. Vi cete se ludo zaljubiti i sa tom osobom u svom zivotu mnogo toga postici. Velika ljubavna sreca vas ocekuje u koju ste uvijek vjerovali. Osoba koju cete do kraja mjeseca upoznazti postaje vasa ljubav za cijeli zivot.

Sredinom naredne godine vi cete sa svojom velikom ljubavi i stati na ludi kamen. Vas ce kroz vas zivot samo velika sreca pratiti jer pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Sreca, ljubav sve ce to da pocne vladati u vasem  zivotu i vi za razocarenja necete znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2