Skorpije do kraja meseca:Detaljan horoskop,evo sta vas ocekuje u danima pred nama..

Skorpije do kraja meseca:Detaljan horoskop,evo sta vas ocekuje u danima pred nama..

19. studenoga 2023. 0 By Lala

Donosimo vam detaljan horoskop za sve osobe rodjene u znaku skorpije.

Velika sreca vam prestoji na svim poljima vaseg zivota.

SKORPIJA

POSAO

Osoba ste koja vjeruje u sebe i kada je najteze. Period koji je iza vas  nije vam donio najvecu srecu, ali vi nikada niste prestali da se borite. Jako vam je vazno da se ostvarite na poslovnom polju, mada se ne cini sve uvijek idealno.

Ipak, nikada necete prestati da se borite jer vas krasi velika upornost i zelja da postignete sto vise. Vrijedno radite na svojim ciljenvim i ne ocekujete nista od drugih. Osoba ste koja vjeruje u sebe i koja zna da uz mnogo truda i rada moze postici mnogo.

Period do kraja meseca donosi velike promjene u vas zivot koje ce vam biti od velikog znacaja. Dolaze vam sretni dani u kojima cete postici mnogo vise nego sto ste ocekivali.

Pred vama su novcani dobici koji ce vam donijeti veliku srecu koja vam je itekako bila potrebna. Poci ce vam za rukom da ostvarite jedan veliki poslovni san koji ce vas zivot promjeniti iz korijena. Vi cete imati priliku da promjenite mnogo toga sto ce vam biti od velike koristi. Velika sreca je pred vama , jer novembar mijenja sve u vasem zivotu na bolje.

Novcani dobici nece izostajati, jer dolaze vam dani u kojima za novcane probleme necete znati. Veliki ste sretnik u ovom mjesecu, ali i neko ko se je za svoju srecu iskreno trudio. Sreca vam je naklonjena i vi cete napokon imati priliku da se udaljite od svih poslovnih problema. Novcana sreca je pred vama.

 

LJUBAV

ZA SKORPIJE KOJE SU U VEZI:

Ljubavna sreca je vama od velikog znacaja, ali vi ste osoba koja za tu srecu mnogo cini. Ne ocekujete da se desi cudo kada dodje do problema, vec se borite da vam krene na bolje. Voljena osoba itekako zna da cijeni sve sto cinite, mada se vama to ponekad tako ne cini. Ipak mnogo ste voljeni, i  to ce vam voljena osoba u ovom mjesecu i dokazati.

Jedna velika zelja koju ste uvijek imali ce da se ostvari.

Pred vama je mjesec u kojem cete samo za sretne dane znati. Vama je velika ljubav sudjena ovog mjeseca, jer vo cete sa voljenom osobom prozivjeti samo sretne trenutke. Vama je sudjena sreca, jer ovaj period vama ne donosi nikakve probleme. Vrijeme je da se posvetite samo svojoj ljubavi i da uzivate u svakom trenutku.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2