Horoskop do KRAJA NEDELJE otkriva svim znacima STA IH OCEKUJE! Kome najveca SRECA, a ko ce se morati suociti sa TUGOM ?!

Horoskop do KRAJA NEDELJE otkriva svim znacima STA IH OCEKUJE! Kome najveca SRECA, a ko ce se morati suociti sa TUGOM ?!

20. studenoga 2022. 0 By Maja

VAGA

U danima koji su pred vama vi cete se moci pohvaliti samo sretnim trenucima. Na poslovnom ali i na polju ljubavi sve ce biti onako kako ste vi to imali u planu. Vas trud i vasa upornost napokon ce se isplatiti jer pred vama su desavanja koja samo srecu donose.

 

SKORPIJA

Pred vama su dani u kojima cete biti zadovoljni jer mnogo toga ce vam do kraja nedelje polaziti za rukom. Na poslovnom polju postizete mnogo, ali i na polju ljubavi vi cete biti samo sretni.

 

STRIJELAC

U danima koji su pred vama za probleme necete znati. Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koji su pred vama jer velika sreca ce vama biti naklonjena. Sve ce vam polaziti bas onako kako ste vi to imali u planu.

 

JARAC

U danima koji su pred vama mnogo toga cete uspjeti postici. Vi cete imati veliku srecu jer pred vama su desavanja posebno na poslovnom polju koja ce vam znaciti mnogo. Vas prati velika sreca koja ce vam znaciti mnogo.

 

VODOLIJA

Imate mnogo srece jer mnogo toga sto ste imali u planu vi cete i postici. Pred vama su desavanja koja ce vam biti od velikog znacaja jer mnogo toga se odvija u vasu koristi. Veliki ste sretnik kojem mnogo toga sto ste zeljeli polazi za rukom.

 

RIBA

Pred vama nisu neka posebna desavanja ali to ce vama tako i odgovarati. Vi cete imati priliku da se udaljite od svakog stresa sto ce vam itekako dobro doci. Pred vama su divni, mirni dani.

Stranice: 1 2