Ovi znakovi ce dozivjeti NAJVECE RAZOCARENJE! Izdat ce ih osoba kojoj NAJVISE VJERUJU!

Ovi znakovi ce dozivjeti NAJVECE RAZOCARENJE! Izdat ce ih osoba kojoj NAJVISE VJERUJU!

20. studenoga 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste osoba koja svoje povjerenje nikada nije poklanjala lako.

Uvijek ste oprezni sa svojim emocijama, ali kada je ljubav u pitanju zante da popustite. Zelite cesto da vjeruejte da je svako iskren i posten kao vi. Uvijek se zauzimate za istinu i lazi u vasem zivotu nemaju sta da traze.

Nikada necete dozvoliti da se neko samo igra sa vasim osjecanjima, ali u ljubavi oprastate greske kojih ponekad ni  sami niste toliko svjesni.

Vi kada se zaljubite, volite cijelim srcem ili nikako. Mnogo ste osjecajni kada je vasa ljubav u pitanju i ne zelite da prihvatite cinjenicu da bi vase srce zbog tih osjecanja moglo biti ranjeno.

Nazalost upravo ta velika bol je pred vama, jer vama dolaze dani  u kojima ce vas izdati osoba kojoj trenutno najvise vjerujete.

Pred vama je velika bol sa kojom cete se morati suociti, jer osoba koju najvise volite ce napraviti jedan korak koji ce vama srce slomiti.

Izdaja ce se desiti koju nu sami necete u prvom momentu moci povjerovati.

Osoba koja vama znaci sve ce da se poigra sa vasim iskrenim emocijama i vase povjerenje ce zauvijek biti zgazeno. Pred vama je veliko razocarenje sa kojim cete se morati nauciti nositi. Da li cete ikada moci oprostiti zavisi samo od vas.

Vi nikada nebi izdali oosbu koju volite, ali nije svako vi. Pred vama je jedan period u kojem vam nece biti lako, jer razocarenje koje je pred vama donosi vam teske dane.

Vasa ljubav je uvijek iskrena, ali tu iskrenost nazalost necete dobiti zauzvrat.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2