STABLO SRECE: IZABERI jedno i saznaj da li ce se TVOJE LJUBAVNE NADE OSTVARITI!

STABLO SRECE: IZABERI jedno i saznaj da li ce se TVOJE LJUBAVNE NADE OSTVARITI!

20. studenoga 2023. 0 By Maja

STABLO BROJ 1

Ti si osoba koja za ljubav cini toliko mnogo da se i sama ponekad nadje u cudu koliko snage imas kada je sreca  u pitanju. Mada si iamo mnogo razloga da prestanes vjerovati u svoju ljubavnu srecu, ti to nikada nisi ucinio. Uvijek si vjerovao u ljubav, pa iako se je ponekad sve cinilo uzalud. Ljubavna sreca nije uvijek bila tvoj vjerni prijatelj, ali uvijek si se nadao da cete ona pogledati. Iza tebe su razocarenja koja su ti slomila srce, ali nada da ce jednog dana biti bolje nikada te nije napustala.

Imas veliku vjeru u ljubav, to je nesto sto te uprkos svemu nikada nije  napustilo. Koliko god razocarenja iza tebe bilo, uvijek si se nadao samo najboljem kada je ljubav u pitanju. Tvoja nada da cete sreca  uljubai pogledati nikada se nije gasila, i stablo koje si izabrao tebi samo srecu donosi. Uvijek si se nadao velikoj sreci, i  ona ce uskoro da pocne da te prati. Pred  tobom je ljubav kakvu si uvijek zamisljao i kakvoj si se uvijek nadao. Nikada nisi presatao da vjerujes u ljubav i ona tebe sigurno nece razocarati. Pred tobom je velika ljubavna sreca.

 

STABLO BROJ 2

Ti imas velike nade u ljubav, ali ponekad i tebe napuste sva ocekivanja kada je ljubav u pitanju. Previse toga se je desavalo sto ti nije samo srecu donosilo, jer i ti si previse vjerovao pogresnim ljubavima. Mada si se potajno uvijek nadao da cete velika ljubavna sreca pogledati, ona ti je znala okrenuti ledja.

Istina je da ti nije uvijek bilo lako, ali vjera u ljubav tebe ipak uvijek stigne. Stablo koje si izabrao ne donosi veliek promjene u tovj zivot kada je ljubav u pitanju. Nazalost nece se sva tvoja ljubavna ocekivanja ispuniti i pred tobom su jos neka razocarenja sa kojima ces se morati suociti. Osoba si koja zasluzuje veliku srecu, ali ona ti nazalost nece tako brzo biti nakonjena. Stici ce tebe sreca, al inetako brzo kako se ti nadas.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2