PRED OVIM ZNACIMA je samo VELIKA SRECA, jer sve ce da im krene na bolje!

PRED OVIM ZNACIMA je samo VELIKA SRECA, jer sve ce da im krene na bolje!

26. studenoga 2023. 0 By Maja

 

BIK

Dragi bikovi, pred vama je jedan period u kojem cete vi samo za veliku srecu znati. Mnogo truda ulazete u sve sto vam je bitno, mada to ne donosi uvijek rezultate koje vi zelite. Sreca vam je okretala ledja,ali vi niste prestali da vjerujete u nju. Uvijek vjerujete u svoju srecu, bez obzira sto ona nije uvijek dio vaseg zivota. Pozitivan stav kojeg vi imate, ne moze imati svako. Novcani problemi, ali i problemi u ljubavi vam u zadnje vrijeme nisu dali mira.

Mada ste vi bice koje sve cini kako bi vladala harmonija i sklad, vas je ipak mnogo stresnih situacija pratilo. Sreca je pred vama koja ce vam donijeti velike novce, ali i veliku srecu na polju ljubavi. Vi uskoro za probleme necete znati. Sreca ce vas poceti da prati, i vama ce mnogo toga poci za rukom.

Na ciljevima koje cete vi ostvariti, drugi vam mogu samo zavidjeti. Vi cete postici mnogo. Mnogo vise nego sto ste to i sami sebi mogli zamisliti.Vi ste bice koje uvijek nastoji da se izbori za samo najbolje u zivotu, i to ce vama uskoro i poci za rukom. Problemi su uskoro iza vas, i vi cete biti ponosni na sebe.

Sreca vam nije uvijek vjeran prijatelj, ali ona se uskoro vraca u vas zivot. Sretne zvijezde ce poceti da vas prate i vi cete nizati uspijeh za uspijehom.Sa voljenom osobom ste imali nekih problema, ali ne postoji problem kojeg vi necete moci rijesiti. Zarekli ste se da cete se izboriti za svoju srecu, i tu rijec ste odrzali.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2