Do kraja mjeseca niko nece imati toliko SRECE U LJUBAVI kao ovi znaci! Napokon ce SRESTI svoju VELIKU LJUBAV!

Do kraja mjeseca niko nece imati toliko SRECE U LJUBAVI kao ovi znaci! Napokon ce SRESTI svoju VELIKU LJUBAV!

24. studenoga 2023. 0 By Maja

Ovi znaci nisu imali najvecu srecu u ljubavi ali do kraja mjeseca ljubavna sreca pocinje da ih prati. Oni ce napokon da upoznaju svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu kojoj su se uvijek nadali. Vrijeme je za najvecu ljubavnu srecu.

BIK

Vama je ljubav uvijek bila nesto posebno, nesto sto vi cijenite i postujete kao malo koji drugi zodijak. Vi ste bice koje se svoje ljubavne srece nikada nece odreci bez obzira koliko poraza vi u zivotu vidjeli. Vama je jako bitno da na svojoj strani imate osobu kojoj mozete slijepo vjerovati jer dovoljno ste razocarenja morali proci.

Vi ste zodijak koji se je uvijek borio za ljubavnu srecu ali to neke ljubavi prosto nisu znale da cijene.Vama je to tesko padalo, ali vi ste se svojoj sreci uvijek nadali. Vjerujete u ljubav kao malo ko drugi jer vi ste zodijak koji nikada nije zelio da se sveti bivsim ljubavima koje su vam donosile razocarenja.

Uvijek ste znali da za vas iskrena ljubav postoji i u to nikada niste prestali da vjerujete.  Vi ljubav u svom zivotu zelite, do kraja mjeseca takvu ljubav i upoznajete. Vi upoznajete svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu koja ce  na vasoj strani i ostati.

Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose jer sa tom osobom vi cete u narednoj godini stati na ludi kamen. Pred vama je ljubavna sreca kojoj ste se nadali i koju nikada niste zeljeli da precrtate. Vas osjecaj vas nije prevario jer ste uvijek znali da cete upoznati osobu koja ce biti vasa srodna dusa.

Uskoro cete tu osobu i da upoznate i niko sretniji od vas nece biti. Velika sreca vam je sudjena koja ce napokon samo radost u vas zivot donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2