KOLO SRECE se OKRECE-OVAJ znak je MNOGO PATIO u zivotu ali NAPOKON dolaze dani tokom kojih ce ga SUDBINA NAGRADITI!

KOLO SRECE se OKRECE-OVAJ znak je MNOGO PATIO u zivotu ali NAPOKON dolaze dani tokom kojih ce ga SUDBINA NAGRADITI!

24. studenoga 2023. 0 By Maja

BIK

Vi ste osoba koja je uvijek pokusavala da se izbori za svoju srecu, ali kojoj ona nije uvijek bila mnogo naklonjena. Iza vas su razna razocarenja sa kojima ste morali da se suocite, i mada vam nije uvijek bilo lako, vi niste odustajali. Poslovna sreca vam je okrenula ledja kada vam je najvise bila potrebna. Mnogo toga se je desavalo u vasem zivotu, ali jaka osoba kao sto i jeste nikada se niste predavali. Mnogo toga loseg se je desavalo, ali vasa nada da ce biti bolje nikada vas  nije napustala. Osoba ste koja zna i zeli da se izbori za svoju srecu. Uvijek ste se nadali samo dobrom, i to dobro ce vama i da s desi. Vrijeme je da se kolo srece okrene u vasu korist, i da napokon sreca pkuca na vasa vrata.

Razocarenja vam nisu mogla nista, jer vi ste uvijek birali samo srecu. Pred vama je jedan period u kojem ce vam mnogo toga poci za rukom.

Poslovna sreca napokon  kuca na vasa vrata, i sve ce da vam krene na bolje. Novcani dobici su pred vama  koji ce vam mnogo pomoci. Pred vama je jedan period u kojem cete samo za veliku srecu znati. Jaka ste osoba koja se svoje srece nikada nije odricala, i ta sreca kuca na vasa vrata i mijenja sve. Pred vama je sreca kakvu ste zasluzili i kojoj ste se uvijek iskreno nadali. Bikovi su poznati po svojoj velikoj upornoscu, jer vi kao da se zareknete da cete biti sretni i kada se sve cini uzaludno. Koliko srece je pred vama i vas ce iznenaditi, jer vama slijede dani u kojima  cete nesretnim danim zauvijek reci zbogom.

 

 Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2