Ovan pati za BIVSOM LJUBAVI,Djevica PRAVI veliku GRESKU, a ovaj zodijak ce biti SRETNIJI nego IKADA…

Ovan pati za BIVSOM LJUBAVI,Djevica PRAVI veliku GRESKU, a ovaj zodijak ce biti SRETNIJI nego IKADA…

22. studenoga 2023. 0 By Maja

Vracanje u proslost za Ovna nikada nije donijelo nista dobro. Djevica pravi gresku koja ce je mnogo boli kostati, a Strijelac ce biti najsretniji…

OVAN

Vec dugo niste u kontaktu sa bivsim partnerom, ali on vam  nikako ne izlazi iz glave. Pred vama su mnoge mogucnosti da budete sretni, jer vi zaista mozete birati sa kim da udjete u vezu. Sarmantni ste i vasem sarmu rijetko ko moze odoljeti. Ali, vi ste zateceni u proslosti, jer koliko god se trudili da zaboravite bivsu ljubav, to vam ne polazi za rukom. Ona vam je znacila mnogo, i vas raskid jeste jednim dijelom vasa greska, ali vecim dijelom je vas bivsi partner odgovoran za vas raskid.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi nemate sebi sta lose da prepisete, osim sto ste sve pokusali kako bi sacuvali vasu ljubav. To je vasa najveca greska, jer ste znali da vas bivsi partner ne  umije da cijeni sta vi za njega cinite. Vrijeme je da krenete dalje, i da se posvetite svojoj sreci. Vas partner je krenuo dalje, vrijeme je da i vi to ucinite. On nije bio prava osoba za vas.

 

DJEVICA

Mnogo obaveza ste preuzeli na sebe, naravno da to ne moze izaci na dobro.Vama je uspjeh trenutno jako bitan. U tome nema zaista nista lose, ali vi imate previse obaveza koje ne mozete postici. Na poslovnom polju vam ne ide, ali to nije razlog da po svaku cijenu pokusate da ostvarite profit.Vi cete zbog svojih velikih ambicija do kraja mjeseca napraviti jednu veliku gresku. Savjet jednog prijatelja ce vas kostati mnogo.

Vas radni kolega i prijatelj ce imati dobru ideju kako da poboljsate svoje financije, ali to vam nece poci za rukom. Veliku cete gresku napraviti, jer cete uloziti svoj novac kojeg necete dobiti natrag. Pred vama je jedan period u kojem cete napraviti gresku, ali iz koje cete izvuci i lekciju za u buduce.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2