Cija ce ljubav trpeti oscilacije, a cija ce cvetati ovog dana?

Cija ce ljubav trpeti oscilacije, a cija ce cvetati ovog dana?

23. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se zna da se morate usmeriti ka jednoj  osobi. Ona vas voli tajno i odavno ali morate znati  ko je to. Osecate da vas vodi srce  i da vas ono mora odvesti pravo  ka njoj. Zato ste  neko cija ce ljubav danas da procveta.

 

SKORPIJA

Previse ocekujete i vasa ocekivanja prelaze sve mere. Necete se snaci kad vidite da ce vas partner danas da uveri u to. Od vas se ceka da budete  mnogo drugaciji i da partneru ne trazite mnogo.Morate ga razumeti.

 

STRELAC

Vas stav je takav da ne date da vas  niko zeza, makar to bio i partner. Cak i ona koju volite nece vas smeti zavlaciti. Mora se izjasniti i pokazati  da vas razume, a danas cete joj postaviti uslove.

 

JARAC

Vasa ljubav ce da vas vodi  i to je ono sto vas ceka  bar ovog dana. Vreme je da se zna sta ste zamislili u svojoj glavi. Od vas se ceka da budete zadovoljni jer cete zaista uzivati u ljubavi ovog dana.

 

VODOLIJA

Ne znate gde ste pogresili pa vas partner ne razume.Ponasate se kao da vas neko  namerno zeli da posvadja sa partnerom. Vidite ko je to ucinio, ili ko to smera. Od vas se ceka da budete pazljivi i da  otkrijete ko vam pravi spletku.

 

RIBE

Vas osecaj vas je vodio i vodi vas i danas. Ni blize, ni dalje od jedne osobe, koja vam je centar sveta. Vreme je da joj danas pokazete  da je ona vasa ljubav i da ce to i ostati. Zato pokazite sta osecate danas i sta je ono sto ce vas ciniti srecnim do kraja zivota.

Stranice: 1 2