Rakovi pate jer su neshvaceni,Blizanci razocarani zivotom,a Ribama se rusi sav svet…

Rakovi pate jer su neshvaceni,Blizanci razocarani zivotom,a Ribama se rusi sav svet…

21. studenoga 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa sreca ide u smeru napred, a zasluzna je samo  jedna osoba.Od vas se ceka  da  budete  uporni i da se zna  da cete joj ispuniti svaku zelju. Sve dok niste bili spremni da joj izlazite u susret, niste znali koliko vas voli i koliko vam je zahvalna za sve.

 

BIK

Niste ni svesni da zapadate u krizu i da vas zivot nije blizu dobroga. Zato morate da  menjate sve iz korena i da se okrecete da bude bolje. Ne samo da morate menjati svoje stavove, nego i sebe licno.  Promene na bolje, moraju doneti bolje.

 

BLIZANCI

Razocarani ste zivotom koji vas je kaznio. Vas zivot se tice vaseg partnera jer osecate da bez njega ne biste mogli da funkcionisete. On vam je potpora u svemu,  i podrska na svakom koraku. Mozda ce naredni dani da ubiju razocarenje u vama.

 

RAK

Ptite u dusi i tiho i tajno, a glumite srecu. Patite jer ste neshvaceni, i osecate se tuzno zbog neuzvracene dobrote.  Zelite ad vas neko voli od srca, bez ustupka, bez vase dobrote i bez  da morate da zasluzite tu ljubav.

 

LAV

Od vas se ceka da budete  mnogo jaci i da se zna sta cete  pokazati. Mada  krijete osecanja, ljubomoru  ne znate da krijete. Morali biste da pokazete  da ste jaci i da ste  neko ko se nece ljutiti na sitnicu.

 

DEVICA

Vreme je da pokazete sta vas je teralo da se okrenete u smeru  vage. Uvek ste mislili da je neodlucna i da nije tako sigurna. To sto zelite u njenu blizinu, govori vam samo da zelite da joj budete podrska i da joj ulijete samopouzdanje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2