Izaberi sliku i saznaj sta ti DONOSE ZADNJI DANI U  GODINI – jedan znak te upozorava  na LAZNU LJUBAV!

Izaberi sliku i saznaj sta ti DONOSE ZADNJI DANI U GODINI – jedan znak te upozorava na LAZNU LJUBAV!

24. studenoga 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Mnoga desavanja su propratila ovu godinu u kojoj ti nije uvijek bilo lako. Iza tebe su teske odluke, ali i neka desavanja koja su ti naravno donijela veliku srecu. Osoba si koja uvijek misli pozitivno ,  i koja se uvijek nada svom boljem sutra. Ne dozvoljavas da losi dani upravljaju tvojim zivotom, jer ti si neko ko uvijek gleda samo naprijed ma koliko ponekad tesko bilo. Iza tebe su dani u kojima si vidio veliku tugu kada je ljubav u pitanju. Mada si osoba koja zivi za ljubav, ona nije uvijek bila tvoja vjerna pratilja.

Nikada te to nije natjeralo da prestanes misliti na svoju srecu, jer ti znas da za tebe prava sreca mora postojati.

Nisi se prevatio , jer zadnji dani u godini upravo tebiveliku srecu donose. Ljubavna sreca je pred tobom koja ce ti mnogo znaciti i koja ce tvoj zivot uspijeti da promjeni iz korijena. Predivni dani su pred tobom koji ce ti vratiti vjeru u iskrenu ljubav. Pred tobom je jedan susret koji ce se ispostaviti kao sudbonosan, jer ti ces u zadnjim danima ove godine da upoznas svoju srodnu dusu. Osobu koja ce ti vratiti osmjeh na lice i koja ce postati dio tvog predivnog novog zivota.

 

SLIKA BROJ 2

Zadnji dani u godini tebi donose jedno veliko razocarenje koje ce ti slomiti srce ako ne budes oprezan. Pred tobom je naime susret sa osobom u koju ces se ti zaljubiti na prvi pogled. Ali, ta ljubav nece biti iskrena, i tebe ce tga osoba mnogo raniti. Mada si ti neko ko uvijek vjeruje u iskrenu ljubav, pred tobom je susret sa jednom laznom koja ce samo reci ono sto ti zelis da cujes.

Tvoja osjecanja ce biti ranjena kada shvatis da ta osoba nema dobre namjere sa tobom.

Pored svega ti neces biti jedina osoba u zivotu ljubavi koju ces ti takvom smatrati. Slika koju si izabrao upozorava te da svoje srce ne poklonis lako, jer ono bi isto tako lako moglo da bude slomljeno. Jos uvijek mozes da promjenis tok svoje sudbine, jer ako budes dovoljno oprezan i mudar , ljubavna losa sudbina ce te mozda i zaobici.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2