Posledice Mladog meseca tek ce videti Bikovi i Strelci, dok ce ostali da osete sitne lomove u vezi…

Posledice Mladog meseca tek ce videti Bikovi i Strelci, dok ce ostali da osete sitne lomove u vezi…

24. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Od vas se ceka da pokrenete  svoje  zelje i da krenete za njima. Delovanje Mladog Meseca ce vas naterati da otvorite srce i probate da volite nekog. Imacete na umu osobu koja vas zanima i koja vam se svidja.Dace vam povoda.

 

BIK

Mlad Mesec je  doneo pravi urnebes u vase srce i vas zivot. Do sada ste bili iole sigurni i stabilni sto se tice vase veze. Od sada vam se sve okrenulo natraske za tili cas.Da li je to karma ili samo trenutak zivota koji vas pogadja?

 

BLIZANCI

Mlad Mesec  ce vam doneti neke nove promene. Vreme je da se radujete i da budete mnogo raspolozeniji.Dace vam novu snagu i zelju da krenete u boljem smeru. Okrenite se malo i za poslom.

 

RAK

Posledice Mladog Meseca  bice vasa tuga i vreme je da se malo i vi oraspolozite.Ako ste tuzni zbog ljubavi, probajte ad to gledate iz drugoga ugla. Ono sto nije imalo buducnosti, bolje je sto se srusilo. Bar znate da morate dalje.

 

LAV

Vasa  ljubav je  puna iznenadjenja, pa ce Mlad Mesec da i sada donese iznenadjenja. Vas ce da iznenadi prijatno, jer ce vam iznedriti novu ljubav. Vreme je da se radujete novim osmesima i novoj ljubavi.

 

DEVICA

Vasa sreca je da se mozete pohvaliti da ste se zaljubili. A koliko to bilo za vas dobro, Mlad Mesec  ce vas razocarati. Vreme je  da se srede vase emocije koje nece biti bas tako vesele. Imate  sitne lomove u vezi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2