Posledice Mladog meseca tek ce videti Bikovi i Strelci, dok ce ostali da osete sitne lomove u vezi…

Posledice Mladog meseca tek ce videti Bikovi i Strelci, dok ce ostali da osete sitne lomove u vezi…

24. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste suvise ponositi, a Mlad Mesec se  zaigrao sa vasom  srecom. Morali biste da popustite bar malo. Necete moci izaci na kraj sa svojim nedoumicama. Slede vam veliki  nesporazumi sa partnerom a niste ih imali do sada.

 

  SKORPIJA

Tek cete videti sta vas  vuce napred i sta vam je cinio onaj koga ste voleli. On vas je vec povredio dovoljno da vasa patnja bude velika. Vreme je da sagledate posledice Mladog Meseca koji je tek bio. Nece vam biti lako.

 

STRELAC

Vasa je ljubav na tapetu i pokazite sta vas  tera onoj koja vam se svidja. Imate li sanse da svoju vezu ostvarite, da je produbite  sacuvate? Jos je neizvesno, ali ce se Mesec zaigrati sa vasom srecom. Nesto ce vam krenuti naopako.

 

JARAC

Ne znate kako doci do one koja vas ceka   sta uciniti da joj budete blizi. Vreme je da se okrenete  svim silama i ucnite sve sto morate da joj pridjete. Zvezde vam nece biti bas naklonjene, ali ce malo da vam pomogne Mlad Mesec.

 

VODOLIJA

Do sada ste znali kako  da se postavite i sta morate ciniti da vam bude bolje. Zvezde ce vas naterati da se postavte kao nemi posmatrac sopstvene situacije. Vreme je da se osecate da ste  mnogo jaci, a ne da pustite da vas drugi sazaljevaju.

 

RIBE

Tek cete videti posledice Mladog Meseca koji ce zamrsiti sve konce vase ljubavi. Vreme je da se malo zamislite sta je najbolje sto bi zatvorilo vase brige. Vasa ljubav ce se zamrsiti  i sve ce vam se nejasno zakomplokovati.

Stranice: 1 2