Pred ovim zodijacima je MAGICNI SUSRET koji ce da im PROMJENI ZIVOT!

Pred ovim zodijacima je MAGICNI SUSRET koji ce da im PROMJENI ZIVOT!

25. studenoga 2023. 0 By Maja

BIK

Osoba ste kojoj je ljubav uvijek bila na prvom mjestu. Vi ste bice koje nikada nebi razocaralo voljenu osobu, ali nazalost to se za vasu bivsu ljubav ne moze reci. Poklanjali ste svoje srce osobi kojoj niste smjeli, ali kada je ljubav u pitanju zante da zaboravite na sve. Vjeran ste i brizan partner koji mnoog cini za srecu osobe koju voli, ali nazalost ta ljubav se nije uvijek vracala istom mjerom. Ipak, nikada se niste prestali nadati da prava ljubav i za vas postoji, jer vama je ljubav zivotna vodilja koje se nikada necete odreci.

Mada ste vec neko vrijeme sami,  u pravu ljubav niste prestali vjerovati. Uskoro vama slijedi susret koji ce vas zivot zauvijek promjeniti. Pred vama je naime susret sa vasom srodnom dusom, osobom koja vam je uvijek bila sudjena. Velika ljubavna sreca je pred vama kakvu ste vi i zasluzili. Jedan slucajni susret ce da se pretvori u veliku ljubav kojoj se nikada niste zeljeli prestati nadati. Vrijeme je da i vas velika sreca pogleda.

 

RAK

Kada su emocije u pitanju sa vama se niko ne moze mjeriti. Vi ste bice koje ce za ljubav sve da ucini, jer vama je ljubav smisao zivota. Nikada se niste igrali sa osjecanjima osobe koju zavolite, ali sa vasim emocijama se neke ljubavi jesu znale poigrati. Ipak, nikada niste zeljeli da vjerujete da vam je sudjena ljubavna nesreca. Uvijek ste vjerovali i nadali se ljubavi za koju ste se uvijek i znali boriti. Vas za partnera neko samo moze pozeljeti, ali ko to ne umije da cijeni,na vasoj strani nema sta da trazi.

Vi ste zasluzili samo iskrenu ljubav i nista manje od toga. Susret koji je pred vama dokazat ce vam koliko se je vrijedilo boriti za svoju srecu. Osoba koju cete vi veoma brzo upoznati uvas zivot donosi samo srecu i radost koju ste vi iskreno zasluzili. Sudbina zeli da vi budete sretni u ljubavi, ali budimo iskreni vi ste tu ljubav zasluzili mozda vise nego bilo ko drugi. Pred  vama je sreca kakvoj se mozda ni vi nikada niste mogli nadati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2