Rakovima se topi sreca,  Blizance gusi osecaj neuzvracene ljubavi, a Ribama  na pomolu nova ljubav!

Rakovima se topi sreca, Blizance gusi osecaj neuzvracene ljubavi, a Ribama na pomolu nova ljubav!

24. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da prihvatite ono sto vas je snaslo i  sto vam se nudi. Nece vas snaci neka veca promena, nego samo cinjenice. Zato gledajte da ih prihvatite ma kakve bile. I vase srce ce trpeti, ali moracete biti jaki.

 

BIK

Morate sebi da priznate da se suvise oslanjate na druge. Od vas se ceka da budete  verni svome srcu  i da se pouzdate u sebe. Idite tamo gde vas vuce i pokazite da znate da  okrenete novi list. Neko racuna na vas.

 

BLIZANCI

Ako ste mislili da ce vam partner popustati vecno, verujte da nece.Danas cete preci granicu koja vas baca dalje od partnerovog srca. Sami cete doprineti da se udalji od vas i verujte ad cete sami biti krivi zbog neuzvracene ljubavi.

 

RAK

Ne znate sta je sreca, pa ni kada imate razloga za nju. Niste se naucili radovati, ai cete danas da se radujete kao dete. Partner ce vas iznenaditi i pokazati da ste  mu nesto sto do sada nije video. Bicete mu blize srcu.

 

LAV

Vasa sreca se pocinje topiti a mislili ste da ste srecni. Dok su vas upozoravali  da pazite sta radite, vi niste slusali. Sada se desavaju neke lose stvari, i vreme je da prihvatite sta je. Od vas se ceka da snosite deo odgovornosti svojih gresaka.

 

DEVICA

Da ste malo drugaciji, mogli biste mnogo toga, ali vi ste suvise ponosni. Danas   cete morati da pogazite malo od svoga ponosa. Vasa ljubav je nesto sto se moze spasiti samo ako  to budete mogli da pokusate.Zgazite  svoj ponos u ime ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2