Izaberi LJUBAVNU AMAJLIJU i saznaj da li da ocekujes SUZE,SRECU ili NOVI LJUBAVNI POCETAK!

Izaberi LJUBAVNU AMAJLIJU i saznaj da li da ocekujes SUZE,SRECU ili NOVI LJUBAVNI POCETAK!

25. studenoga 2023. 0 By Maja

AMAJLIJA BROJ 1

Ljubav je tebi jako bitna u zivotu, jer bez ljubavi tvoj zivot ne bi imao smisla. Uvijek si se zauzimao za ljubav, mada ona tebi i nije bila uvijek naklonjena. Iza tebe su razocarenja, ali tvoja vjera u iskrenu ljubav je bila jaca od svega. Uvijek si vjerovao da ces upoznati osobu koja ce tvoj zivot promjeniti iz korijena, jer mnogo srece tebe dp sada nije pratilo. Ljubavnoj sreci si se nadao, ali ona ti nije uvijek bila naklonjena.

Iza tebe su ljubavne suze, ali nazalost amajlija koju si izabrao sluti na jos jedno ljubavno razocarenje.

Pred tobom je velika bol koju ces samo tesko moci podnijeti. Ludo ces se zaljubiti u jednu osobu, ali namjere te osobe nece biti iskrene. Ti u drugom slucaju i uvijek pokusavao da se vodis istinom, ali to ce tebi u narednom periodu samo suze donijeti. Pred tobom je jos jedno ljubavno razocarenje sa kojim ces se morati suociti. Nikada to nece zanciti da ces ti prestai da vjerujes u svoju ljubavnu srecu. Ona ce tebe pogledati, mada ces prije toga morati da prodjes kroz razocarenja koja ce ti slomiti tvoje sobro srce.

 

AMAJLIJA BROJ 2

Uvijek si pokusavao da za ljubav pruzis sve. Veza koja je iza tebe mnogo ti je znacila, ali nisi uspio da sacuvas ljubav osobe koju si najvise volio. Mnogo drugih osoba se je petljalo u tvoju srecu, i te osobe su uspjele da sruse ljubav izmedju tebe i osobe koju si najvise volio.

Tebe bivsa ljubav nikada nije prestala voljeti, ali sudbina vama pruza novu priliku za jedan novi bolji pocetak.

Vasa ljubav je jaka , i novi pocetak koji je pred vama donosi samo srecu. Ovaj put necete dozvoliti da se bilo ko petlja u vasu ljubav. Ovaj put cete se oboje zauzeti za zajednicku srecu i vasa ljubav  ce trajati i biti sretna. Nikada vam nije bilo sudjeno da zivite jedno bez drugog , jer vi ste jedno drugom uvijek bili sudjeni.

 

Nastavak na sljedecoj stranici….

Stranice: 1 2