Ovaj dan ce na polju ljubavi za mnoge biti OCAJAN DAN:Rakovima, Bikovima, Vagama novi zapleti…

Ovaj dan ce na polju ljubavi za mnoge biti OCAJAN DAN:Rakovima, Bikovima, Vagama novi zapleti…

25. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa sreca ce da bude jako diskutabilna, ali nekako ce se odrzati. Mozda je to za vas privid, ali  morate se drzati toga.Vi svakako zelite da zivite i u laznoj nadi, nego da znate da vam je sreca lazna.

 

BIK

Nadate se previse i cekate srecu kao da ce da padne sa neba.Ovaj dan ce za vas biti ocajan, a vreme je da se sredite i da znate sta vas ceka.Nece vam biti lako, ali xcete se vec nekako snaci.  Za srecu se ne moli, za nju se bori.

 

BLIZANCI

Mozda vam se ovaj dan i malo posreci ali nemate se sta boriti. Od vas se ceka da budete  na nivou zadatka, ma kakvi da su danas.Vas partner od vas ocekuje mnogo pa gledajte da ga ne izneverite.

 

RAK

U vasem zivotu sve ide nekako zapetljano i zamrseno, pa guboite volju. Taman da malo stisate  svoje zivotne situacije, na emotivnom polju se zamrsi. I danas vas cekaju novi zapleti na emotivnom polju.

 

LAV

Nadjite nova zanimanja  a ne samo da se bavite onim sto vam trenutno ide. Nemojte da se bavite samo temama vezanim za partnera. Od vas se ceka da pokazete da ste  voljni  da radite i ujedno zivite i svoj emotivni zivot.

 

DEVICA

Vreme je da zablista  vasa nova ljubav i da vas ponese boljim nadama. Ako ste do sada  i bili skepticni po pitanju svojih nadanja, sada ce vam se ostvariti.Vreme je da nesto krene na bolje i da se zna  sta je ono sto ce vas ciniti srecnim.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2